Adyan Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Witam. Kupiłem sobie kartę Radeon 9800 Pro i mam problemy na telewizorze. Obraz na nim mam z kompa, ale silnie zakłócony (latają kolotowe paski). Przedtem miałem GeForce 5200 fx i obraz był super. Błagam pomóżcie mi, bo bardzo na tym mi zależy. Z góry dzięki. Ps. kabel antenowy od tv odłączyłem i nadal to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avik01 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 moze poprostu masz jakis zly program ? xD albo masz uszkodzony kabel... przyczyny moga byc banalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adyan Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Kabel mam podwójnie ekranowany s-video>3xchinch (15m). Jak miałem poprzednio GeForce5200fx to obraz był na nim extra, a na Radeonie 9800Pro są zakłócenia. Jedynie nie ma zakłóceń jak podłącze s-video>s-video, ale na moim telewizorze mam tylko wejścia na chinche i euro i ten sposób odpada. W GeForce można wybrać sygnał composite lub s-video, a w Radeonie idzie ? (myślę, że to właśnie mogłoby pomóc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...