Skocz do zawartości
Zuczek86

Nie Wiem Co Wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

:mur: Mam troche kasy na laptopa i nie wiem co wybrać. Mój budrzet to 4700zł. Mam dylemat miedzy Gericom 1st supersonic PCI EXPRESS 15,4, a ACer TM4102WLMi, oraz Jakimś Aristo. Co najlepiej wybrać bo zależy mi na wydajnym sprzęcie a nie na firmie. Pracuje na bardzo wymagających programach graficznych i projektowych i bardziej chodzi mi o osiągi.Proszę o szybką pomoc i doradzenie mi.

Z góry dziękuję i pozdrawiam :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: Mam troche kasy na laptopa i nie wiem co wybrać. Mój budrzet to 4700zł. Mam dylemat miedzy Gericom 1st supersonic PCI EXPRESS 15,4, a ACer TM4102WLMi, oraz Jakimś Aristo. Co najlepiej wybrać bo zależy mi na wydajnym sprzęcie a nie na firmie. Pracuje na bardzo wymagających programach graficznych i projektowych i bardziej chodzi mi o osiągi.Proszę o szybką pomoc i doradzenie mi.

Z góry dziękuję i pozdrawiam :lol:

1726035[/snapback]

Ja mam 4102 i nie narzekam.Jedyne co bym zmienil to 512MB RAM na !GB, i moze jakis szybszy dysk...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracuje na bardzo wymagających programach graficznych i projektowych i bardziej chodzi mi o osiągi.Proszę o szybką pomoc i doradzenie mi.

To nie bierz laptopa, to nie sprzęt, przynajmniej w tej kategorii cenowej, do takich profesjonalnych zastosowań.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też pracuję na programach graficznych i od niedawna mam Aristo Prestige 700S. Oczywiście mam też desktopa, ale muszę przyznać, że na lapku pracuje mi się lepiej. Grafika jest wydajna a obraz zadowalający. Nie jest to firma okrzyknięta jedną z lepszych, ale ja nie mam żadnych zastrzeżeń. No i ten model kosztuje właśnie 4700zł :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi