Zuczek86 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 :mur: Mam troche kasy na laptopa i nie wiem co wybrać. Mój budrzet to 4700zł. Mam dylemat miedzy Gericom 1st supersonic PCI EXPRESS 15,4, a ACer TM4102WLMi, oraz Jakimś Aristo. Co najlepiej wybrać bo zależy mi na wydajnym sprzęcie a nie na firmie. Pracuje na bardzo wymagających programach graficznych i projektowych i bardziej chodzi mi o osiągi.Proszę o szybką pomoc i doradzenie mi. Z góry dziękuję i pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Nie wybaczalne... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117595 Malo jest w przyklejonym informacji... ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witaj kolego http://znak.pl/index.php?cid=272&scid=1723 <- znany sklep i dobra opinia. Miałem Gericoma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 :mur: Mam troche kasy na laptopa i nie wiem co wybrać. Mój budrzet to 4700zł. Mam dylemat miedzy Gericom 1st supersonic PCI EXPRESS 15,4, a ACer TM4102WLMi, oraz Jakimś Aristo. Co najlepiej wybrać bo zależy mi na wydajnym sprzęcie a nie na firmie. Pracuje na bardzo wymagających programach graficznych i projektowych i bardziej chodzi mi o osiągi.Proszę o szybką pomoc i doradzenie mi. Z góry dziękuję i pozdrawiam :lol: 1726035[/snapback] Ja mam 4102 i nie narzekam.Jedyne co bym zmienil to 512MB RAM na !GB, i moze jakis szybszy dysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybul Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Do grafiki laptop się nie nadaje- chyba że te super najdroższe, chyba, że do grafiki nie potrzebna ci dobra jakość obrazu :lol: Edytowane 31 Października 2005 przez trybul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumbus Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Pracuje na bardzo wymagających programach graficznych i projektowych i bardziej chodzi mi o osiągi.Proszę o szybką pomoc i doradzenie mi. To nie bierz laptopa, to nie sprzęt, przynajmniej w tej kategorii cenowej, do takich profesjonalnych zastosowań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joasia2k Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Też pracuję na programach graficznych i od niedawna mam Aristo Prestige 700S. Oczywiście mam też desktopa, ale muszę przyznać, że na lapku pracuje mi się lepiej. Grafika jest wydajna a obraz zadowalający. Nie jest to firma okrzyknięta jedną z lepszych, ale ja nie mam żadnych zastrzeżeń. No i ten model kosztuje właśnie 4700zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...