michalak Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Znalazłem szybkiego mirrora do MAndrake'a i mam pytanie, czy musze ściągać wszystkie 3 płyty???? Czy to są jakieś zbędne dodatki? Nie znam się na dystrybucjach linuxa ale pomyślałem że warto spróbować czegoś nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Znalazłem szybkiego mirrora do MAndrake'a i mam pytanie, czy musze ściągać wszystkie 3 płyty???? Czy to są jakieś zbędne dodatki? Nie znam się na dystrybucjach linuxa ale pomyślałem że warto spróbować czegoś nowego. wszystkie trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpraca Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Lepiej sciagnac wszystkie. Z czasem i ze wzrostem zaawansowania beda coraz czesciej potrzebne, chyba ze wszystko od razu zainstalujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a czy ten mandrake jest po polsku i czy instnieje jakiś MANUAl to Mandrake'a 9??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Minimum to trzy płyty, masz tam sam system bez dodatkowych pakietów typu open office. Ale sam system jest na trzech, czasami potrzeba tylko kilka mega z 3 cd ale potrzeba i wtedy będziesz to szuka.ł po necie ?? lepiej mieć na cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a czy ten mandrake jest po polsku jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a czy ten mandrake jest po polsku i czy instnieje jakiś MANUAl to Mandrake'a 9???Po Polsku jest, manual masz po wpisaniu w konsoli man - jak w kazdym [brzydkie określenie na linuksa]u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a żeby [brzydkie określenie na linuksa] był polski to trzeba jakieś pliki dodatkowe zassać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja postawilem router na mandraku 9.0 surowym konsolowym, natomiast na codzien biurkowo uzywam mandrake 8.2. p.s. do zainstalowania nie sa potrzebne 3 plyty, ale na pozostalych 2 masz mase niezbednych dodatkow. na 1 plycie masz surowy system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A skąd mogę zasać LINUXA jakąś nową dystrybucje, np: Mandrake lub Red Hat. Możecie dać jakieś linki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A skąd mogę zasać LINUXA jakąś nową dystrybucje, np: Mandrake lub Red Hat. Możecie dać jakieś linki?? ftp.icm.edu.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 no ja zainstalowałem 8,2 z 1 płytki :) dziwne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Po pierwsze nie [brzydkie określenie na linuksa] tylko linux. Po drugie zainstaluj lepiej debiana/slacka bo linuxy oparte na dystrybucji redhata są po prostu dziurawe i troche zajmie ci połatanie tego wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 A skąd mogę zasać LINUXA jakąś nową dystrybucje, np: Mandrake lub Red Hat. Możecie dać jakieś linki?? ftp://sunsite/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zainstaluj PLD - od razu instaluje się z sieci - nie potrzeba bawić się z płytami. To samo z doinstalowywaniem nowych pakietów(magiczny poldek). I ściągasz tylko to co instalujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 w sumie ja sciagalem getrightem to sam znalazl ze 40sci mirrow do mandrake 9 z rh 8 nie az tak dobrze ale tez ok to bylo jak sie pojawily - teraz powinno byc jeszcze lepiej a pamietam jeszcze jak sciagalem m 8.1 przez modema zwyklego przez dialog - chyba z tydzien szedl - nie pamietam. z m9 na stalce bylo lepiej - 3 godziny na plyte ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 To jak z tym PL?? Właśnie kończe ściągać tego mandrake 9.0 tylko że z jkaiegoś zagranicznego serwa. Czy bedzie on po polsku?? Jest to automatyucznie w systemie wybór instalacji?? Muszę jakąs nakładkę ściagć?? Czy może cały system musi być fabrycznie poslki (tak jak z windowsami)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...