kanathea Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Co o tym sadzicie? Moze sie podobac czy raczej odwrotnie? Osobiscie jestem zdania ze projektantom sie nie udalo... skwasili caly samochod designem przodu a'la Astra III Calosc plynnie przechodzi z oblych ksztaltow przodu (Astry) w kanciaste, agresywne linie GTS'ki Nowa Vectra GTS Vectra C GTS ... i do tego ta lotka na przednim zderzaq zgrozo powinni zabraniac siadania do szkicow po pijaku tak samo jak porzuszania sie na podwojnym gazie! Kto tym bedzie jezdzil?! :angry: Wyrazcie swoje opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Mnie tam się furka podoba, Vectry są milusie, ale Signumek ładniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Co o tym sadzicie?.... ..... Kto tym bedzie jezdzil?! :angry: 1726122[/snapback] No ja moge sie poswiecic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 coz ... ja sie nie poswiecam dla nowosci - teraz ten samochod jest poprostu brzydki ;F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 no troszke za bardzo na bezczela zassali przod od astry... jakby go troszke pozmieniali, zrobili bardziej agresywny etc to by wyszedl calkiem niezly foorek... a tak to bedzie sie patrzec i myslec ze astra jedzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 jadnak bardziej mi się podoba starszy GTS, temu nowemu jakoś przód nie pasuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Faktycznie ten nowy przód jest jakby przyklejony z innego samochdu, Vectra C miała ładne, "kanciaste" linie, a ta nowa, hmm......... A co powiecie o Vectrze OPC (jeszcze tej z normalnym przodem, bo nowa OPC ma silnik benzynowy) z silnikiem diesla o poj 1.9, dwiema sprężarkami, mocy 212 km, ponad 400 Nm, 6.5 do setki, brak turbodziury, a wszystko to przy spalniu........ 6 litrów na 100 km! Jeszcze jakby ją tak odchudził o 100, 200 kg i zrobił mały chiptuning, to pewnie dałoby się zejść do 5 sekund do setki :) . Edytowane 29 Października 2005 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 teraz pewnie kolejnym genialnym pomyslem opla bedzie wypuszczenie corsy z tylem zafiry :F a co by potem za cudo posklejac z resztek hmmmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Starsza duzo ladniejsza... szczegolnie czarna :D Mniam, najadniejszy opel... ten troszku zpipczyli. Moze nextgen bedzie lepszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 nie podoba mi sie reflektory jakies takie jakby z wiekszej fury wyjete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 A co powiecie o Vectrze OPC (jeszcze tej z normalnym przodem) [...] 1726195[/snapback] NIUNIA :D click ! BRZYDAL :F click ! masakryczne sa te wloty powietrza pod swiatlami :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 do tej pory vectra wyglada troche jak klocek, ale teraz to juz kompletna poracha, normalnie wieksza astra :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Gorsza raczej nie jest ( bardzo przyjemnie się jeździ Elegance 1.9 CDTI, ale wygląd mi nowego się nie podoba- jak z jakiegoś Chewroleta Lacetti :? Dodam, że GTS wydaje się w środku głośniejszy względem sedana, który po minimalnym liftingu w czerwcu 2004 zyskał zdecydowanie na wyglądzie. Edytowane 29 Października 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Ostatnia Vectra jaka mi się podobała, to wersja B... ta najnowsza z nowymi światłami z przodu jeszcze ujdzie, ale Vectra C to porażka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 vectra c to totalna klapa, auta z przebiegiem 30.000 sie sypią tak samo corsa c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 A ja mam takie pytanie bo nie chce mi sie szukac <_< GTS to tylko dodatek stylizacyjny do Vectry czy jest to jakos powiazane z silnikiem ? Bo juz pare takich na autobahnie odstawilem i troche to smiesznie wygladalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) z tego co mi wiadomo to GTS ma poszerzona game silnikow napewno jednostka 3,2 V6 ktorej nie ma standardowa Vectra i chyba 3.0 diesel albo cos w ten desen Edytowane 30 Października 2005 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja juz slowa Vectra nie chce slyszec do konca zycia chocby nie wiem jaka wersja byla. Ojciec kupil wersje Kombi z 2001r. I sie sypie jak domki w Armenii. I nie obchodzi mnie czy akurat taka sztuka mu sie trafila. Wypuscili syf, na ktory trzeba kase wydawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ojciec ma Vectre B 2.0 benzyna 136KM, jezdzi fajnie, nie psuje sie (na razie ;) ). Co do Vectry C, to w ogole mi sie nie podoba, ale tam po face liftingu jest milusi. Jakoś tak podoba mi się przód astry H. Jednak gdybym miał wybierać, to wybrałbym wypasioną opcję Astry H. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 hmmm nie wiem co Wy widziecie w tych Vectrach ;) http://www.fantasycars.com/sedans/audi/audi_s82.jpg to jest auto ;) http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/6...691759/69175979 albo stare s4 od biedy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 1728757[/snapback]W mojej mieścinie jeździ taka S4.. srebrna.. to autko naprawde się prezentuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) starszy ladniejszy... jednak wole passata starszej generacji :) http://www.otomoto.pl/photos/300x225/C5/C5...0/C596008_1.jpg Edytowane 31 Października 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 obrzydliwa zreszta jak wiekszosc samochodow wspolczesnych http://forum.pclab.pl/index.php?act=module...&cmd=si&img=274 gdzie ta linia sie zapodziala..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Areodynamika, opory itd.. są przyczyną, ze wiekszosc samochodów jest podobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...