SGJ Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) ... Edytowane 29 Stycznia 2010 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 a wlasciwie po ciul to?? :> napisz 10 powodow, ze warto tego uzywac i ze jest to przydatne ;] w 1024 troche za duzo to zjada miejsca, a panel w operze otwieram tylko kiedy potrzebuje sprawdzic poczte lub przejsc do bookmarksow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 1. Bo jest fajne 2. Bo zastępuje Asystenta 3. Bo łatwiej kliknąc w belke z boku niz jechac do gory do asystenta. 4. Bo daje szybki dostep dy szukajki forumowej. 5. Bo daje szybki dostep do wszystkich opcji z panelu użytkownikowego. 6. BO daje sybki dostep do wszystkich forów i subforów 7. Bo daje dostęp do googli z wyborem szukania net/pl 8. Bo daje dostęp praktycznie do wszystkichopcji forum. 9. Bo jest to przydatne ;] 10. Bo wyswietla wszystkie swoje posty a nie 10 jak w asystencie. 11. Bo szerokosc w 1024 mozna zmniejszyc... :) 12. Bo niektorzy korzystają z 1280. Wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Widzę że już dopoasowany do darkness skin. :blurp: Cóż można powiedzieć - dobra robota. A jak ktoś nie chce tego mieć, to niech nie instaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 [ciach] 11. Bo szerokosc w 1024 mozna zmniejszyc... :) 12. Bo niektorzy korzystają z 1280. Wystarczy? 13. Bo niektórzy korzystają nawet z 1440 14. Bo ja tego używam i to ja poprosiłem, żebyś zrobił tego sidebara :P 15. I fajnie wyszedł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 16. A nawet z 1600 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 2005-11-06 01:36 - Dodane wszystkie skiny. 2005-11-05 - Dodana opcja Wyloguj 2005-12-12 - Usunięta opcja Wyloguj Cos nie tak z kolejnoscia dat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Nie umiesz cytować :wink: Już poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) Bardzo fajny ten sidebar.. według mnie przydatny ;) Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 całkiem spoko ten panel...dzięki wam dowiedziałem sie że w operze można dodawać panele ;) wczęśniej używałem firefoxa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) Jakiś czas temu myślałem sobie właśnie, że "kozacko" byłoby mieć taki sidebar do forum. No i proszę ;))). Bardzo przyjemnie się go użytkuje w połączeniu 1440x900+Firefox. Edytowane 1 Maja 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 czy mogę wsadzić łyżkę dziegciu do tej beczułki sidebara ?? a) jak daję "moje posty" otwiera mi posty innego usera :P B) pewnie mnie zjedziecie że to moja wina ale : jak to skonfigurować, żeby po kliknięciu w link sidebara otwierało mi nie w nowym oknie ale w zakładce ?? wiem że głupie pytanie ale nikt nie napisał co zrobić by to tak działało :D chyba tyle .. jak coś trafię to wyedytuje :D poza tym fajne to jest ... ułatwia nawigację RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Fajna sprawa ... a czy w Firefoxie mozna jakos zmienic zeby ten sidebar pokazywał sie po prawej stronie? Bo defaultowo jest po lewej a nie bardzo mi to pasi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 na screenie 2 posty wyzej jest na prawej a to ff..więc chyba sie da :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 na screenie 2 posty wyzej jest na prawej a to ff..więc chyba sie da :PTo że sie da to wiem .... :mur: ... ale pytanie brzmi: jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2095673 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 B) pewnie mnie zjedziecie że to moja wina ale : jak to skonfigurować, żeby po kliknięciu w link sidebara otwierało mi nie w nowym oknie ale w zakładce ?? wiem że głupie pytanie ale nikt nie napisał co zrobić by to tak działało :DW FF jeśli klikniesz na link środkowym przyciskiem myszy otworzy on się w nowej zakładce. Fajna sprawa ... a czy w Firefoxie mozna jakos zmienic zeby ten sidebar pokazywał sie po prawej stronie? Bo defaultowo jest po lewej a nie bardzo mi to pasi.Polecam sciągnąć plugin AllInOneSidebar http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.or...0.6.4-fx+fl.xpi Wejść w opcje pluginu później ogólne>wygląd> i tam jest opcja zmiany położenia lewo/prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) az głupio się przyznać ale: Gdzie mogę znaleźć swój nr. uzytkownika ?:) Edytowane 5 Maja 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=6430 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) no w to miejsce udałem się przede wszystkim ale ja tam nie widze numeru użytkownika :| PS. Jak zrobić sobie "spoiler w sygnaturce" i czy standardowy tekst: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « mozna zmienić na coś innego ?:) THX. za odp o numer ID :] Edytowane 5 Maja 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Przyjrzyj sie pogrubionemu fragmentowi adresu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Numer użytkownika jest potrzebny tylko do opcji "Moje posty", więc jezeli ktos nie poda to najwyzej nie bedzie mial tej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Dałoby się ten sidebar przerobić na widżetę do Operki 9.0 ? ;) Czy z tym jest dużo więcej roboty niż mi się zdaje ? :) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Dałoby się ten sidebar przerobić na widżetę do Operki 9.0 ? ;) Czy z tym jest dużo więcej roboty niż mi się zdaje ? :) Asystent (beta) Widget Instalacja 1. Ściągnąc 2. Przeciągnąc na okno Opery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Super :) dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Asystent (beta 2) Widget Instalacja 1. Ściągnąc 2. Przeciągnąc na okno Opery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) A jeśli chciałbym inną czcionkę niż Times, to muszę sobie w kodzie pogrzebać? Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A jeśli chciałbym inną czcionkę niż Times, to muszę sobie w kodzie pogrzebać?Tak. Najłatwiej w index.html dopisać na początku stylu css: * { font-family: Nazwa_wybranej_czcionki; }Polecam czcionkę Trebuchet MS kompaktowa, a jednocześnie czytelna bezszeryfówka @sgj na jakiej licencji rozprowadzasz tego widżeta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 @sgj na jakiej licencji rozprowadzasz tego widżeta?hmm, nie nie wiem :D Ale najlepiej zeby nie powstały klony tego. --- To co poprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Szate graficzną ;] Wiem, że ma być prosta, ale ten szary to kiepski pomysł :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...