MK-Mateusz Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jak go zdjac, bo po bokach sa jakies takie dziwke do przykrecania na sprezynkach ale one cos sie nie odkrecaja do konca;( Nie wiem dalczego:( Prawodpodbnie cos mu sie stało bo przestał sie krecic, gdy spadł na niego TERMALTAHE 12 Vulcano:P I od tej pory mój barthom mobile 2500+ działa na 1100MHZ a wczesniej szedł na 2400MHX:( Pomocy:( Bo przegtrzewa sie chipst i wyłacza komputer? Mam teraz mnozinik ustawiony na 200x5,5:( Czy 200MHZ odpowiada za przegrzewanie sie chipsetu??? Czy to nie robi róznicy? Bo moze tymaczasow bym podkrecił bardziej mnoznik a obnizył magristrale??? Ile kotszuje taki wiatraczek?? Mysle ze to tylko jego wina dlatego ze nie działa???? Chyba ze to cos innego??? Ale co???? Prosze o odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 no ty tam ale dziwny jestes ustaw 133fsb, luzne timingi i 1.4v na mostek to i przez jakis czas pasywnie pociągniesz ale jaka jest filozofia w odkreceniu tego wiatraczka? nie wiem. bierzesz srobokret i odkrecasz.. moze mam ci jescze filmik nagrac? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) @Camel- A ja poprosze filmik jak to ODKRECISZ wyjca z NB :lol2: :mur: @MK-Mateusz Te "dziwne na sprezynkach" to nie sa zadne srubki, musisz miec dostep do plytki od spodu, i tam bierzesz malutkie kombinerki i naciskasz te bolce i pozwalasz im sie wysunac i odchodzi bez problemu. Tylko nie pobrudz sie tym plackiem czegos termoprzwodzacego co tam Abit napackal. :wink: Moge Ci sprzedac tego coolerka z NB od nf7, jesli tak to na pisz na Priv. Pozdrawiam. Edytowane 30 Października 2005 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) o to chodzilo? :D Download: NF7-Fan :) ten plastikowy syf pod radiatorem to jest wysoko wydajnosciowy silikon :lol: Edytowane 30 Października 2005 przez Camel- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 a zaraz pewnie bedzie a jak mam wyjac plyte ... eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 a zaraz pewnie bedzie a jak mam wyjac plyte ... eh 1726716[/snapback] albo "czy tą wtyczke od plyty tez odlaczyc" :lol: zdarzaja sie takie talenty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Przenosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 o to chodzilo? :D 1726708[/snapback] qwa, jak ściągnąć ten filmik?? :blink: , nie ma na co kliknąć aby rozpoczeło pobieranie :mur: :mur: :mur: chyba, żę to wina opery.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 qwa, jak ściągnąć ten filmik?? :blink: , nie ma na co kliknąć aby rozpoczeło pobieranie :mur: :mur: :mur: chyba, żę to wina opery.... 1727656[/snapback] a ja suzkam i szukam tego tematu :E no dajesz, potem na dol na tabelke i tam FREE potem na nowej stronie na dol i masz na dole wyliaczanie czasu, czekasz tam okolo 20 sekund i dajesz download :lol2: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) "wysoko wydajnosciowy silikon" , dobre:D zanim zaczniesz przejdz się do sklepu po zalmana ;) Edytowane 30 Października 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 no racja, bierz zalmana i to najlepiej niebieskiego jak o/c'ujesz sprzeta (ale pamietaj zeby cos chuchalo w budzie na zalmana) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...