Ram1rez Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Panowie mam problem po upgradzie kompa... Zmieniłem dysk z barracudy 7200.7 60GB na barracude 7200.8 200GB. Wczoraj skonfigurowałem sieć na dwuch kompach. A dziś nie wiem od czego mam restarty kompa rutera (czyli nr 1 z podpisu) Mam dwa podejrzenia co do tych nagłych restartów (zarówno gry jak i sam win!!!) Chce by ktoś rozpatrzył to okiem fachowca. 1. Nowy dysk zjada duuużo pradu toteż zasilacz nie wyrabia (Modecom GTF 300W) 2. Mam niestabilne stery od karty (nie wiadomo od czego migają banery niczym artekakty, zauważyłem to jeden raz) jade na Wersja: 81.85 WHQL 3. Możliwe że jakiś wir wrzucił się na kompa... Przez wchodzenie na strony o tematyce warezowej... Jednak czy to doprowadzałoby do restartów? :? Mam nadzieje że ktoś pomoże mi w tym problemie... Pracuje na Win XP z sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 a sprawdzałeś z prockiem puszczonym na default V?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Tak procek laya już na defaulcie (1,5v) bo było ciężko... natomiast zrobiłem następującą rzecz... Ywywaliłem stery od k. graf i teraz komp umarł :? Nie chce wejśc do winzgrzy nawet w trybie awaryjnym... Myśle że te stery i może jakiś wirusik zrobiły swoje... Jednak... Wczoraj komp boiegał jak szalony i pykkanko w Q3 było. Zainstaluje jeszcze raz winzgroze. Jak bede miał dalsze problemy napewno napisze. Mam tylko jeden poważny dylemat czy ten zasilacz wytrzyma obciążenie całego systemu czy np odłączyć mu nagrywarke coby się zbytnio nie męczył :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...