bujakasza Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 witam, z lektury forum widze, ze wiele osob uzywa programu centrino hardware conrol w zwiazku z tym mam pytanie. czy na ustawieniu "dynamic switching" komputer jest mniej wydajny? wydaje mi sie, ze tak ale prosze o potwierdzenie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 witam, z lektury forum widze, ze wiele osob uzywa programu centrino hardware conrol w zwiazku z tym mam pytanie. czy na ustawieniu "dynamic switching" komputer jest mniej wydajny? wydaje mi sie, ze tak ale prosze o potwierdzenie pozdrawiam 1726517[/snapback] NIE! najmniej wydajne ustawienie to : "max battery" i "battery optimized" ustawienie "dynamic switching" jest najkorzystniejsze gdyz procek sam sobie wybiera taktowanie w zaleznosci od obciazenia w danej chwili:) ustawienie "max performance" jest dobre TYLKO w trakcie robienia testow wydajnosciowych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Szukałem ale nie znalazłem. Zapodajcie linka do programu jak możecie. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 oki probowalem zainstalowac u siebie zeby zainstalowac notebok hardware conrol potrzeba netframe ... cos tam zeby zainsyalowac to natomiast potrzeba windows costam 3.0 walnijcie mi to na poczte bo niemoge sciagnac z strony microsoftu waadim@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) oki probowalem zainstalowac u siebie zeby zainstalowac notebok hardware conrol potrzeba netframe ... cos tam zeby zainsyalowac to natomiast potrzeba windows costam 3.0 walnijcie mi to na poczte bo niemoge sciagnac z strony microsoftu waadim@wp.pl 1727965[/snapback] http://www.microsoft.com/downloads/details...&DisplayLang=en Edytowane 30 Października 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Szukałem ale nie znalazłem. Zapodajcie linka do programu jak możecie. Z góry dziękuję. 1727722[/snapback] http://www.pbus-167.com/chc.htm#anchor_download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Dziękuję bardzo. Super wszystko działa i nie ma problemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...