Skocz do zawartości
remix122

Problem Z Mp3 Playerem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:)

Mam problem i ti chyba bardzo powazny :sad:

Ponieważ pożyczyłwm przyjaciolowi na 1 dzień odtwarzacz Creative MuVo TX a gdy mi go oddawał to powiedział, że jak włączym go to usuneły się wszytkie pliki muzyczne, wszystko ( czy jest to możliwe????? )

Jak podłączym jego do usb to były te pliki ale nie mogłęm z nim nic robić poniważ strasznie mi zamulało a jak chciałem zformatować to nie mogłem ( system windows nie był w satnie dokończyć zforamtowania )

O co chodzi??

Co jest nie tak??

Jest jakaś szansa na odzyskanie playera bez wysyłania i domagania się reklamacji??

Prosze Was o pomoc

Pzdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze... nie moge znaleść :(

Płyta zajmuje 250MB i nic takiego nie moge znaleść

Niby coś mi się tam instaluje ale nie wiem czy to to. Jak to zainstaluje i tak nie ma żadnych efektów:( Może wie ktoś jak ten programik się nazywa??

Nie moge wogłe zformatować dysku dlaczego??

Edytowane przez remix122

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdz na creative, zapodaj odpowiednie dane i zostaniesz doprowadzony do downloadu najnowszego softu dla playera, a pozniej go zainstaluj w/g wskazowek ktore sa tam podane, jak nie znajdziesz wskazowek, to:

Notes:

This firmware upgrade only works with Creative MuVo TX FM players. Do not install this upgrade for other players.

You will lose all content in your player when you install the firmware. Back up any audio or data files in your player to your computer before upgrading the firmware.

To install this firmware upgrade, do the following:

Download the MuVoTXFM_PCFW_1_18_02.exe file into your local hard disk.

Connect your player to your computer.

Double-click the firmware upgrade file.

When prompted to set your player in Recovery mode, disconnect your player from your computer.

Press and hold the Play button while connecting your player to your computer's USB port.

Continue to hold the Play button for about 10 seconds after connecting your player to your computer.

Release the Play button when the Find New Hardware dialog box appears on the computer screen.

Follow the instructions on the screen to install recovery drivers for your player.

Double-click the firmware upgrade file and follow the instructions on the screen.

nazwa pliku moze sie oczywiscie roznic, w zaleznosci od rodzaju playera, to co podalem jest dla muvo tx fm (takiego mam)

Edytowane przez inesian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A próbujesz go sformatować z poziomu windowsa czy przez sofcik dołączony do playera? kiedyś miałem podobny problem - nie dało się sformatować mojego playera [jakis taki zwykly, nie zaden creative] z poziomu windy, musiałem zainstalować sofcik z płytki do playera i nim sformatować - nie było problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam odtwarzacz mp3 creative muvo fm tx 256 M, bardzo fajna rzecz ale niestety podziały się z nim złe rzeczy. Podczas odtwarzania mp3 wiesza się i czasami ponowne uruchamiania nic niedają, nie mozna słuchać piosenek, radio chodzi dobrze, ale na mp3-kach sie wyłącza.

Postanowiłem więc wgrać nowe oprogramowanie, znalazłem na stronie creative'a ale zeby je wgrać trzeba

w odtwarzaczu ustawić opcję 'RECOVERY MODE" i ni cholery nie wiem jak to zrobic. Czytałem wiele postów na róznych stronach i widze, że ludzie mają z tym problemy bo nie ma jasno określonego jak to zrobić. Coś tam piszą o tym że trzeba wyjąć baterie itd ... ale jakoś mi nei idzie.

Może ktos się juz zetknał z tym problemem i będzie wiedział jak mi pomóc.

Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi