server88 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Mam problem z pop-up'ami :/ Co chwile wyskakują mi jakieś bzdurne okienka :/ robiłem scana Microsoft Antispyware, Ad-aware, Avast, Spybot i nic to nie dało. Używam Opery, ale i w niej wyskakują mi jakieś syfy, tylko dopiero po jej uruchomieniu, natomiast IE co chwile się włacza :/ zainstalowałem Mozille Firefoxa i też mi wyskakują :/ Nie mam pojęcia co mam zrobić :? pomocy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 mks vir online ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
server88 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 mks vir online ? 1726741[/snapback] mam jakieś problemy z ActiveX :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
server88 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 jesli chodzi o ten problem z pop-up to już można skończyć bo i tak formata zrobiłem ;-) ale mam takie pytanie: zainstalowałem windowsa i normalnie w nim pracuje ale ciągle mam włączony proces wuauclt.exe i dla Systemu i dla użytkownika. Pisze na dole że trwa pobieranie aktualizacji ale jest cały czas 0%. Jak zakańczam przez menedżera to za chwile się włącza spowrotem :/ jak to wywalić ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...