AdamDyczkowski Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Czy wyniki w Sandrze CPU Arithmetik są wiarygodne. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 NO mi się wydaje że tak, ale jak każdy program ma jakieś przekłamanie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Bo wynika z niego, że mój procek jest na równi z Athlonem 1GHz, a ja nie zabardzo w to wierze Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 wyniki w sandrze 2003 dla athlonów 9multi-media i aritmetic ) sa nie wiarygodne-pisali juz o tym mnóstwo na necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 tez mi sie tak zdaje. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...