lee99 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Witam! Mam taki mały problem, po zainstalowaniu wersji Microsoft .net Framework 2.0 jak skanuje system windows XP Pro SP2 programem Norton Windoktor pojawiąją się błędy że brakuje pliku msvcr80.dll :mur: Edytowane 3 Listopada 2005 przez lee99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 to moze go sobie sciagnij, wrzuc do system32 i po klopocie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lee99 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ano właśnie ;) W sumie to znalałem ten plik na stronce i jest już ok! Zastanawiam się tylko czy to błąd w aplikacji Microsoftu ? Czy brak biblioteki w folderze windows32 bo się jakoś usunęła albo jej tam niebyło wogóle...a przecież wcześniej miałem zainstalowany 1.1 framework ;D Pozdro :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...