Kopek Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Chce sobie kupic geforca 6600 gt ale nei wiem jaka marke wybrac mysle nad winfastem leadteka, na allegro widzialem tez marki GALAXY i PALIT ktora z nich bedzie najlepsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 LEADTEK. A z tego co wiem i słyszałem że te PALITY się wogóle nie chcą kręcic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Tak jak kolega Cyna58 - Leadtek ---> Gwarancja w zaleznosci od punktu sprzedazy od 24 do 36 miesiecy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 bierz galaxy bo ma pamiatki 1,6ns :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Gigabyte takze bardzo dobre karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Chce sobie kupic geforca 6600 gt ale nei wiem jaka marke wybrac mysle nad winfastem leadteka, na allegro widzialem tez marki GALAXY i PALIT ktora z nich bedzie najlepsza?? 1726789[/snapback] Bierz najtańszą, a za zaoszczędzoną kasę weź jakieś ciche chłodzenie. Jakość obrazu we wszystkich GF 6600GT jest bardzo podobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) naprawde bierz galaxy niedos ze ma pamiatki 1,6ns, które zajebiscie podkrecisz to ma do tego miedziane chłodznie które chłodzi takze pamieci :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69119869 lub jakiegos 6800Le@12/5 który bedzie wydajneijszy od 6600GT np. : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68511095 Edytowane 30 Października 2005 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ja polecam ASUSA .. naprawde warta swojej ceny karta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ale ...AGP czy PCi-E ?? PCI-E X-Power + Pentagram XC80Cu i Revoltec Cu AGP Palit + to samo :) W przypadku AGP zastanowilbym sie nad modowalny 6800le z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 No dobra, bierz jaka ci sie tam podoba.. byle nie z pasywnym chlodzeniem bo z tym jest kaszana i kiepskie O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A co myślicie o TYM Moge go dostać za 100$ ale nie znam tego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 XFX produkuje dobre karty, choć w Polsce producent mało znany bo pojawił sie od niedawna. Nie bierz palita raczej go nie podkręcisz, producent znany z tego ze ma tanie karty, ale na słabej jakosc czesciach, wolne pamieci, słabe układy zasilania etc...podobnie xpower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhotnik Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 A co myślicie o tym: http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=5&grupa=227 Taktowanie pamięci 1000 MHz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooRtleS Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 ja bym wzioł tego : http://sklep.benchmark.pl/pelny_16092.html Cichy i nie spotkałem nie zadowolonej z niego osoby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ja polecam z koleii to co mam w podpisie.Galaxy 6600gt zalman fan.Cena niewiele wyzsza od standartowego ale za to wydajne i ciche chlodzenie od Zalmana i fabryczne zegary ustawione na 525/1100.Ja swojego mam stad ----> http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?PubKat...0&TowarId=18703 ale poszukaj na allegro moze znajdzie sie taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...