lewar81 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam Jakieś 3 miechy temu zakupiłem w jednym z interentowych sklepów kartę MSI 6800LE która miała się modować na 16 potoków i 6 vertexów, po ponad miesiącu czekania dostałem kartę. niby na początku wszystko grało jednak co mnie niepokoiło to to że, podczas grania po około 60 sekundach zawieszał się obraz, znaczy monitor się wyłączał i jedyne co było można zrobić to hard reset, doszukiwałem się winy w słabym zasilaczu i sprawiłem sobie ENERMAX'a 430W (z dwoma osobnymi liniami 12V) jednak okazało się że to nie tego wina, procek jest bardzo dobrze chłodzony i mimo OC nie przekracza temp 47C, pamięci mam takie jak w podpisie bez ruszania timingów więc to raczej też nie one, jedno co mnie niepokoi to to że po odinstalowaniu nawet rivatuner, dalej się zawiechy robią jednak nieco później, po około 2-3 minutach :( co świadczy o wadzie karty graficznej, podłączyłem inną starą kartę i nie było takich problemów :( Czy uznają reklamację (zaznaczam że sklep sprzedawał kartę jako 16/6) więc i to podlega gwarancja, a przynajmniej wymianie na takowy model (który był nieco droższy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jak masz gwarancje to oddawaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...