Skocz do zawartości
lewar81

Czy Warto Oddawać Na Reklamację?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakieś 3 miechy temu zakupiłem w jednym z interentowych sklepów kartę MSI 6800LE która miała się modować na 16 potoków i 6 vertexów, po ponad miesiącu czekania dostałem kartę. niby na początku wszystko grało jednak co mnie niepokoiło to to że, podczas grania po około 60 sekundach zawieszał się obraz, znaczy monitor się wyłączał i jedyne co było można zrobić to hard reset, doszukiwałem się winy w słabym zasilaczu i sprawiłem sobie ENERMAX'a 430W (z dwoma osobnymi liniami 12V) jednak okazało się że to nie tego wina, procek jest bardzo dobrze chłodzony i mimo OC nie przekracza temp 47C, pamięci mam takie jak w podpisie bez ruszania timingów więc to raczej też nie one, jedno co mnie niepokoi to to że po odinstalowaniu nawet rivatuner, dalej się zawiechy robią jednak nieco później, po około 2-3 minutach :( co świadczy o wadzie karty graficznej, podłączyłem inną starą kartę i nie było takich problemów :(

Czy uznają reklamację (zaznaczam że sklep sprzedawał kartę jako 16/6) więc i to podlega gwarancja, a przynajmniej wymianie na takowy model (który był nieco droższy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi