zimn Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Kupiłem monitor LCD LG L1750s. I mam problem jeżeli tło jest szare to obraz miga (to co widzę bardziej można nazwać szumami). W niektórych rozdzielczościach szumy da się zlikwidować regulując fazę a w niektórych nie. Teraz moje pytanie : czy to wada LCDka i go reklamować czy on poprostu tak ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Kupiłem monitor LCD LG L1750s. I mam problem jeżeli tło jest szare to obraz miga (to co widzę bardziej można nazwać szumami). W niektórych rozdzielczościach szumy da się zlikwidować regulując fazę a w niektórych nie. Teraz moje pytanie : czy to wada LCDka i go reklamować czy on poprostu tak ma? 1726827[/snapback] Na analogowym łączu może to być wina karty graficznej - na DVI nie ma takich "hec". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Na analogowym łączu może to być wina karty graficznej - na DVI nie ma takich "hec". 1726865[/snapback] Podłączałem do DIVa ale przez przejściówke identycznie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Podłączałem do DIVa ale przez przejściówke identycznie było 1726868[/snapback] Pisząc DVI miałem na myśli całkowicie cyfrowe połączenie, nie analogowe przez DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Pisząc DVI miałem na myśli całkowicie cyfrowe połączenie, nie analogowe przez DVI. 1726871[/snapback] nistety monitor nie ma złącza cyfrowego kiszka ps czyli monitor nie jest kopnięty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Zakładam że masz ustawioną rozdzielczość natywną, postaraj się zmienić jeszcze częstotliwość odświeżania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ustaw odświeżanie maksymalnie na 75Hz lub na 60 Hz - nigdy wiecej!!!!! To nie CRT nie będzie ci migał. DVI nie ma nic do tego. I żadnych przejściówek nie stosuj, bo to nic nie da D-sub tylko w D-sub! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 I żadnych przejściówek nie stosuj, bo to nic nie da D-sub tylko w D-sub! 1732849[/snapback] hm, dzisiaj tak z czystej ciekawosci podlaczylem swoj monitor wlasnie przez przejsciowke DVI-D-sub i widze roznice w czcionce... jakos tak ladniej wyglada... az sam sie zdziwilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 zmieniłem odświeżanie na 75 Mhz i nie widać zakłuceń narazie wydaje sie ok Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...