males66 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jak w temacie. Udalo sie komus jakis cudem miec plik kolo 4giga na fat32? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja mam pliki po 3.80 gb na fat32. FAT32 Obsługuje pliki MAX do 4GB, więc plik 3,6 GB nie powinien być problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Spakuj zipem na czesc to bedziesz mial ;-) Innej mozliwosci nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Aha. No mnie sie cos zdawalo ze maxymalny rozmiar pliku to 2Giga ale widze ze 4 giga. Coz mi sie pomylilo. A podzielenie pliku odpada poniewaz to jest obraz iso :angry: Pytam sie poniewaz zaobserwowalem dziwna opcje. Mam zainstalowana gre gta sa i razem z gra zainstalowal sie program ktory zwie sie 'marya.exe'. Charakteryzuje ten plik sie napisem 'Ntsf Microsoft System'. To pomyslalem ze moze ten program umozliwia obsluge plikow wiekszych niz te 4giga. Dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...