metalhed Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Posypał mi się program daemon347 i teraz niemożna go ani odinstalować czy zainstalować ponownie.Wyskakuje taki komunikat "Device setup error: code 25038 (0x61CE), 0(0x0). Contact your suport personnel. Wkurzyłem się i pliki usunąłem ręcznie, no i teraz niemożna do zainstalować.Problem wystąpił po instalacji Antiblaxa(już odinstalowany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 wyłącz w menagedźerze urządzeń o ile jest jeszcze widoczny generic dvd rom, wyczyść rejestr reg clanerem lub innym programem, uruchom kompa ponownie komp[a w trybie awaryjnym i bez problemu p[owinieneś go zainstalować. robiłem tak u koleszki i zadziałało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Lub może znowu nie zadziałać, [; też tak go wywalałem z rejestru i itd. Pomgoła reinstalacja bo nawet alcohol nie chciał działać (oba się instalowały ale nie chciały montować obrazów oczywiście oba naraz nie były zainstalowane). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 a ja w ten sposób robiłem kilka razy i zawsze działało. alkohol i diamond razem i nie było najmniejszych problemów, oba z wirtualami!!!!!!!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_brat Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 też mam problem z daemonem wyskakuje mi napis "Nie znaleziono sterownika Virtual SCSI" antiblaxa nie chce odinstalowywać wiecie jak rozwiązać ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Srpóbuj wywalić wszystkie wpisy z rejestru po demonie. I jeszcze raz zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Useful Idiot Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Posypal sie od czego? Antiblaxxa? ;) Sprawdz forum dtools, tam jest szczegolowo opisane co i jak, mi pomoglo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Oj ;) Moj komp -> PPM -> Sprzet -> Menadżer -> Stacje dysków CD/DVD -> klikasz na generic... i Odinstaluj Jak nie zadziała.. to wpisz coś innego przy instalacji zamiast d347.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...