Ukiman Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam. Nie moge sie zalogować do Windowsa, namieszałem troche w ustawieniach administracyjnych i teraz nie mogę tego odkręcić.Kiedy pojawia mi się okno powitalne to nie ma tam żadnego konta do kliknięcia :mur: . Zależy mi na tym żebym nie musiał formatować i reinstalować systemu. Jednak mam dostęp do partycji C z poziomu Linuxa. Czy można coś z tym zrobić? Proszę o pomoc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jeśli to Windows XP to naciśnij: CTRL + ALT + DEL a potem puść DEL i naciśnij DEL jeszcze raz - pokaże się okienko w którym wpisz nazwę usera na którego chcesz wejść + hasło. Ewentualnie spróbój w ten sposób zalogować sie na Administratora i pododawać czy posprawdzać konta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...