DiAvOlo Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Witam.Mam pytanie.Czy ktoś mógłby mi przesłać sterownki(najnowszą wersje firmware) do odtwarzacza dvd LG DVD-ROM DRD8160B lub podał strone gdzie te sterowniki można znaleźć bo niemoge odtwarzać płyt dvd ponieważ mam stare sterownki z 2000 r , wersja firmware 1.01.Proszę mi odpowiedzieć na forum poniżej lub na gg 6562839.Pozdrawiam. :) Edytowane 30 Października 2005 przez DiAvOlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Do napędu dvd nie trzeba sterowników :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) nowszego firmware niż ten co masz nie ma i doinstaluj może sterownik ASPI, a konkretnie ForceASPI 1.7, może pomoże Edytowane 30 Października 2005 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...