Skocz do zawartości
Evil Martins

Jaki Zasilacz Kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

a czy bedzie mi pasowal bo pisze ze posiada zlacze 24 pin ale mozna podlaczyc pod plyty 20 pin :) a bo teraz mam codegena i ten zasilacz jest wmontowany na sama gore obudowy i ma coolerek nie na gorze tylko z boku i a ten Fortron ma na gorze i sie boje ze nie bedzie pasowal bo tamten codegen prawie dotykal gora do obudowy?:/ i tam pisze tez ze ma zasilanie kart na PCIE a ja mam na AGP

post-123019-1130688535_thumb.jpg

Edytowane przez Evil Martins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 99% nie będzie z nim problemów.

A jeśli nie będą pasować wtyczki to przecież chyba możesz kupić przejściówki...

A jeśli nie to kup:

Delta 350W [45 zł]

Wg niektórych to poprostu Chieftec, ale bez względu na wszystko nie powinieneś na niego narzekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a oprocz tych 2 wiatraczkow 80x80x34 i arctica na cpu chce jeszcze wlozyc 1-2 diody i to pociagnie ta delta 350wa?? a czy jezeli bede mial 2 wiatraczki pod soba to bedzie lepszy przeplyw powietrza :wink: ? a gdybym sie zdecydowal kupic 6800 modowanego na 6800gt zamiast 6600gt to ta delta tez starczy?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten zasilacz pociągnie każdy zestaw, oprócz takich z:

-procesorami dwurdzeniowymi

-dwoma kartami graficznymi

Ale jak to "pod sobą"? Chodzi ci, że jeden z nich będzie pod zasilaczem? Jeśli to miałeś na myśli to nie masz się co zastanawiać - przepływ powietrza będzie lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli zasilacz kupuje tą Delte 350Watt albo Fortron FSP350-60MDN karte graficzna ASUS V9999 6800 modowanego na 6800gt 16/6 i cooler na cpu:Arctic Cooling Copper Silent 2L i 2 wiatraczki do budy Arctica Cooling Fan Pro 2L:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi