Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam!! chce kupic Fortron FSP350-60THA-p 350W i niewiem czy sobie da rade z athlonem xp 2400+ 1024 ddram i 6600gt 128 mb i czy bedzie pasowal do socketu A i karte pod AGP ?? a jak nie to co polecacie?? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Bez problemów pociągnie twój zestawik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) a czy bedzie mi pasowal bo pisze ze posiada zlacze 24 pin ale mozna podlaczyc pod plyty 20 pin :) a bo teraz mam codegena i ten zasilacz jest wmontowany na sama gore obudowy i ma coolerek nie na gorze tylko z boku i a ten Fortron ma na gorze i sie boje ze nie bedzie pasowal bo tamten codegen prawie dotykal gora do obudowy?:/ i tam pisze tez ze ma zasilanie kart na PCIE a ja mam na AGP Edytowane 30 Października 2005 przez Evil Martins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Na 99% nie będzie z nim problemów. A jeśli nie będą pasować wtyczki to przecież chyba możesz kupić przejściówki... A jeśli nie to kup: Delta 350W [45 zł] Wg niektórych to poprostu Chieftec, ale bez względu na wszystko nie powinieneś na niego narzekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Venice przelykuj zdjecie wyzej ktore zrobilem i powiedz czy bedzie pasowac bo mi sie wydaje dziwne ze wentyl jest na gorze i dzieli go roznica 1-2 cm od "sufitu" obudowy :blink: Edytowane 30 Października 2005 przez Evil Martins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Nie wiem jak Fortron, ale Delta, a przynajmniej mój Chieftec ma wentyl na "podłodze" i "tam gdzie jest tył obudowy". Chyba najlepiej kup Deltę, zamiast tego Fortrona. Zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 czyli kupuje tą Delte co podales w linku a sorka bo ja zle zobaczylem i myslalem ze wentyl jest na gorze:P czyli ta Delta pociagnie Athlona xp 2400+ bede krecil 1024 ddram i 6600gt + arctic cooler na cpu oraz 2 wiatraczki do obudowy tez arctici:??:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja mam 360 - 2 wentylatory 80-tki, RAM na 2.9V, procek na 1.475V i grafikę na standardowym + gUFnianą diodę na obudowie i wszystko gra, że aż miło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ale ty masz Chiefteca:D a czy ta Delta ma zlacze 20 pin??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Możesz zmodować budę [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 EEEE..... Najlepiej zapytaj sprzedawcy: LINK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) a oprocz tych 2 wiatraczkow 80x80x34 i arctica na cpu chce jeszcze wlozyc 1-2 diody i to pociagnie ta delta 350wa?? a czy jezeli bede mial 2 wiatraczki pod soba to bedzie lepszy przeplyw powietrza :wink: ? a gdybym sie zdecydowal kupic 6800 modowanego na 6800gt zamiast 6600gt to ta delta tez starczy?? :D Edytowane 30 Października 2005 przez Evil Martins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ten zasilacz pociągnie każdy zestaw, oprócz takich z: -procesorami dwurdzeniowymi -dwoma kartami graficznymi Ale jak to "pod sobą"? Chodzi ci, że jeden z nich będzie pod zasilaczem? Jeśli to miałeś na myśli to nie masz się co zastanawiać - przepływ powietrza będzie lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 chodzi mi o to tak jak w tym zalaczonym zdjeciu w lewym dolnym rogu widac wentyl to chodzi mi jeszcze ze podnim byl by jeszcze drugi :) oplaca sie doplacic 100-150 zł i miec 6800 zamiast 6600gt?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Zwykły 6800 czy modowalny na 16 potoków i 6 werteksów? Jeśli zwykły to raczej nie, bo ma cieniutkie taktowania. Jeśli FULL-MODED to z pewnością TAK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 chodzi mi o 6800 nie modowanego na 6800GT ale Galaxy Glacier ma swietne chłodzenie i podobno sie swietnie kreci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Pociągnie i to z dużym zapasem mocy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 a czy oplaca sie kupić ASUSA V9999 6800 modowanego do 16/6 za 799 zł??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja bym kupił - porównywalny 6800GT kosztuje około 1200 złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) czyli zasilacz kupuje tą Delte 350Watt albo Fortron FSP350-60MDN karte graficzna ASUS V9999 6800 modowanego na 6800gt 16/6 i cooler na cpu:Arctic Cooling Copper Silent 2L i 2 wiatraczki do budy Arctica Cooling Fan Pro 2L:) Edytowane 30 Października 2005 przez Evil Martins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Na procesor lepszy byłby AC Freezer 64 lub jego wersja Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) AC Freezera 64 chyba nie wsadzisz na Socket A? Edytowane 30 Października 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 De facto - pomyłka. Thermaltake® Volcano 10 [79 zł] To chyba lider dla Socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 niestety nie mam hajsu a ktory lepszy Delta 350Watt czy Fortron 350Watt czy takie same są:):>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 a co lepiej ASUSA V9999 Modowanego na 6800gt czy Leadteka??;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Rozumiem, że oba są modowalne? Jeśli tak to weź tego tańszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Lepsza delta, ale ma krótkie kable, jak masz big tower to nie bierz... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ja polecam DELTE. Nieslyszalna, idealne napiecia. Co do wad to tylko te krotkie kable, ale mi to nie przeszkadza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...