Adyan Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam. Kupiłem sobie kartę Radeon 9800 Pro i mam problemy na telewizorze. Obraz na nim mam z kompa, ale zakłócony (latają kolorowe paski). Przedtem miałem GeForce 5200 fx i obraz był super. Kabel mam s-video > 3xchincz (15 m. podwójnie ekranowany) Błagam pomóżcie, bo bardzo na tym mi zależy. Z góry dzięki. Jeszcze jedno pytanie: czy idzie jakoś tak jak w geforce wybrać ręcznie rodzaj sygnału (composite, s-video) ? Ps. kabel antenowy od tv odłączyłem i nadal to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Siema twoj problem jest taki ze randeony seri 9800 maja zaje...... problemy z podlaczeniem do tv. a tak przy okazji probowales cos pozmieniac w ustawienia/zaawansowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...