Goomba Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Podczas uruchamiania AA2.5 w trybie SDL pojawia mi sie taki błąd: Signal: SIGSEGV [segmentation fault]Aborting.Crash information will be saved to your logfile.A podczas uruchamiania w OpenGL: Could not load OpenGL libraryHistory: Exiting due to error Teraz podam troche przydatnych danych: - Używam Slackware 10.1 zaktalizowanego do current za pomoca Swareta. - Używam kernela 2.4.31 z paczki. - Mam zainstalowane sterowniki 1.0-7676 do GF4 Ti 4200 128MB/3,6ns. - Mam zainstalowane SDL 1.2.9. - W glxgears mam ok. 3500FPS. Dołacze jeszcze pliki: - ArmyOps.ini - ArmyOps.log - xorg.conf UPDATE Nie mam pojecia co to było, ale przeinstalowałem dystrybucje i działa! Co prawda nie za fenomenalnie, 2.3 pod Linuksa działało nieporównywalnie lepiej od wersji Windowsowej, a przy 2.4 nie widać różnicy. :? Edytowane 30 Października 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...