manux Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Czy ktoś z was miał kontakt z notebookiem Toshiba Equim M50-164? Jest dostępny w Wielkiej Brytanii za cenę ok £699. Parametry jak na tą cenę nie są jakieś super rewelacyjne i możnaby pewnie dostać coś mocniejszego z tańszych marek. Ale jak na Toshibe to jak dla na moje oko jest super. Laptop ma być w założeniu lekki i mały, o zadnym graniu nie ma mowy więc grafika nie gra dużej roli. Sprzęt będzie dla kobiety, nie mającej pojęcia o sprzęcie komputerowym, wskazana więc jest duża niezawodność :) W Polsce tego modelu nie widziałem, nie wiem czy nie ma jeszcze czy to specyficzny model brytyjski - gwarancja w każdym razie jest międzynarodowa. Mam akurat kogoś kto mi to może przywieźć a wygląda to na niezłą okazję. Jak myślicie, czy warto? Podstawowe paramtery ma takie (dokładna specyfikacja tutaj) # Intel Pentium M 740 Processor 1.73GHz # 533 MHz FSB # 2 Mb Cache # 512 Mb RAM # 60 Gb Hard Drive # DVD RW SuperMulti Drive # 14" Widescreen TFT Display # Microsoft Windows XP Home Edition # 128Mb Intel 915GM Express Graphics Edytowane 30 Października 2005 przez manux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thingrim Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja wiem czy takie rewelacyjne ,moim zdaniem toshiba jest troche nad wymiar uznawana za niezawodna , ludzie na forach pisza ze toshiby tak samo wracaja do serwisu jak kazde inne wiec mozna by sie zastanowic , sam stalem przed dylematem niedawno co wybrac , postanowilem nie przeplacac za marke , czy dobrze zrobilem :) czas osadzi pozdo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...