Dr_Dres Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 taaa no wiec mam problem z inCD :? kiedys majac jeszcze win98se nagralem sobie plytke cdrw prog. inCD i wszystko było pinknie ladnie sobie dogrywalem pliczki i ok... :) teraz mam winXP i ostatnio chcialem sobie dograc pliki na tę płyte, zainstalowalem najnowszy inCD bo ten co mialem z nero nie chcial dzialac z XP wkladam cdeka do nagrywary a tu zonk :? najpierw jakby jej wogóle nie odczytywal a potem otwieram plyte a tam nic nie ma tylko ze tyle a tyle zajete i tyle wolne:/ jak odtwarzam plyte w norm cd-r to po otwarciu folderu jest jakies non-allocated space czy cos i nie da sie z tym nic zrobic:/ktos wie jak to naprawic? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Spróbuj wyłączyć windowsowski program do nagrywania (ten co jest od razu w windows XP), potem spróbuj ponownie zainstalować jakiegoś nowego InCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 yyyyyyyyyy :oops: znaczy sie gdzie:)? w msconfig w usługach jest takie cos jak : usługa com nagrywania dysków cd IMAPI to to? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Nie mam teraz Xp, ale to się wyłączało w : mój komputer, napęd CD-RW, właściwości, i tam było zakładko "wyłącz nagrywanie dla tego napędu" czy coś takiego....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...