Skocz do zawartości
szybki__

Severance: Blade of Darkness

Rekomendowane odpowiedzi

no, mam ta gierke...niestety w ver. 'polskiej' ;), ale przynajmniej dialogi (monologi raczej;) sa w oryginale...gierka wyglada przyjemnie, cienie calkiem ladne, troche 'kanciasta' jak na dzisiejsze czasy, ale np. woda daje rade (prawie jak w morrowindzie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest maly problem...jak wychodze z gierki to jest zwis, tak ze musze resetowac...gram pod xp, zapodalem pacza, ale nic to nie dalo...hmm...

Mi też się wiechała,ale po zpatch'owaniu i to był win98. dlatego zrezygnowałem z patch'a.

a tak pozatym to poczatek rycerzem jest wg mnie najtrudniejszy. Najłatwiej zaś gra się amazonką.

Koniec gry jest cholera bardzo trudny i najlepiej od razu naucz się stosować kombosy( jesli jeszcze tego nie robisz to wciśnij F1 i zobacz dostępne na twoim poziomie Exp). Kazda broń ma także swój unikalny atak.

Kazda postac ma kilka unikalnych broni (3 lub 4) dostępnych tylko w 1 miejscu w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem w nią jakieś pół roku temu. Naprawdę bardzo fajna. Wiele możliwości zadawania ciosów i trudni przeciwnicy. Przyznam się zresztą że ostatnią planszę przeszedłem na kodach bo to był koszmar. Co chwila pojawiały się potwory a życia nigdzie nie było. Trzeba było uważać jak cholera.

Ogólnie polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem ale mam problem z setupem aby zagrać trzeba wybrać kartę grafiki, same stare do wyboru najnowasza to chyba na chipie Intela i740, wybrałem wszystkie możliwe ale za chiny odpalić się nie da, chyba mam kijową grafę :lol: moze ktos wie skąd można ściągnąć patcha lub jak sobie poradzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedyś w to grałem...świetna GRA!!!

Bez problemu mozna sobie zassać torrenta BOD.Ja tak własnei zrobiłem,zainstalowałem...i [gluteus maximus]:/ nie chce sie uruchomić...sciągnełem patcha i nadal nic.Czy ktoś miał podobny problem??? please HELP!!! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imo najlepsza siekanka(oprócz popów;) na pc. W miare sensowny system walki, ciekawe combosy i swietny klimat, niestety mało jest takich gierek na peceta:( mały minus ze u mnie na starym kompie niezle haczyc potrafiło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi