pinox Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam mam problem niewiem jak mogę zrobić zdięcie z filmu DVDmam taką jedną scenkie ale niewiem jakim programem moge zrobićzdięcie. Prosze POMOCY!!!!! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Wiekszosc programów do edycji video poradzo sibie z wycieciem jednej klatki.. Podejrzewam, ze nawet Movie maker da rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 w WinDVD jest opcja screenshot :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinox Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Wiekszosc programów do edycji video poradzo sibie z wycieciem jednej klatki.. Podejrzewam, ze nawet Movie maker da rade. 1727712[/snapback] W tym sęk że Movie maker nieczyta DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinox Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 w WinDVD jest opcja screenshot :] 1727736[/snapback] ok dzięki działa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 W PowerDVD tez jest taka opcja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinox Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 W PowerDVD tez jest taka opcja :D 1728358[/snapback] mam PowerDVD i niemogłem zrobić jak wiesz bliżej gdzie to jest to napisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinox Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 W PowerDVD tez jest taka opcja :D 1728358[/snapback] już znalazłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...