rambo Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 witam jestem zainteresowany zakupem w/w panelu sterujacego. Chciałbym dowiedziec się o nim jaknajwięcej (czytałem recke na futurelabs i jeszcze jakąś, ale chciałbym znać opinie użytkowników). Słyszałem o problemach przy wyłączaniu kompa jak jest się w trybie manualnej regulacji (wentyle szybciej sie wyłączają niż panel, panel włącza alarm i po ponownym włączeniu kompa mamy wentylki na 100% a nie tyle ile ustawiliśmy przedtem) czy to prawda?? Jeśli macie jakieś doświadczenia z panelami (a w szczególności z Coolermate Commander 7, Aerocool Gatewach i Hardcano 12/13) to proszę pisać. Z parametrów ten coolermate wygląda przyzwoicie jak na 149zł... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 trudno mi uwierzyć, że nikt nie ma nic do napisania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...