Gość Bartosj Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 a jak dlugo je masz ??? ja mam te pamieci od roku na poczatku chodzily bez problemu na 460Mhz wiecej nie probowalem , pozniej komp chodzil caly czas na standartowych zegarach , a teraz sypia bledami na 400mhz no mam je od 10.2005 wiec jest ok A powie jaką miałem historie sprawdziłem memtestem pamieci i błedy mówie co jest a tu zrobilem gafe jak w nocy kompa składałem i nie w ten dual wpakowałem kość i teraz jest czysto 0 błedów. Moze ty źle przez pomyłke włozyłeś pamiatki albo nie w tej kolejności czasem sie tak zdarza na szybko. narazie u mnie wszystko ok a powiem tak z ciekawosci ze pamiątki wstały na CL2-2-3-3 na 2,9V bajka kocham te pamieci. nara gdy by miec wieksze napiecie było by super trza o tym pomyslec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 do tej plyty nie da sie wsadzic zle pamieci jak wlozysz nie tak jak trzeba to poprostu komp nie wstanie :) oddaje je na gware i jak sie uda biore 2x1Gb ale juz napewno nie geil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosj Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 no mam je od 10.2005 wiec jest ok A powie jaką miałem historie sprawdziłem memtestem pamieci i błedy mówie co jest a tu zrobilem gafe jak w nocy kompa składałem i nie w ten dual wpakowałem kość i teraz jest czysto 0 błedów. Moze ty źle przez pomyłke włozyłeś pamiatki albo nie w tej kolejności czasem sie tak zdarza na szybko. narazie u mnie wszystko ok a powiem tak z ciekawosci ze pamiątki wstały na CL2-2-3-3 na 2,9V bajka kocham te pamieci. nara gdy by miec wieksze napiecie było by super trza o tym pomyslec. własnie u mne jest tak ze moge miec 2 duale i wzalezności jak się je obsadzi tzn na jednym mam błedy na drugim jest ok i nic ni ewykazuje w memtescie albo poprzekładaj pamieci ja tak robiłem i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PonczeQ Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Siemka. Mam płytę główną MSI K8N Neo4-F z najnowszym biosem(5.3), zmieniłam procesor AMD64 Athlon 3000+ na AMD64 X2 4200+ s.939 i mam problem z pamięcią. Nie chcą mi one w żaden sposób(przynajmniej jak ja się bawiłem) pójść na DUAL'u, a procka nie podkręcałem w ogóle. Daję Wam tutaj zdjęcia z biosu - moze coś nie tak mam ustawione?? Z góry wielkie dzięki... pisałem już wiele tematów na ten temat na różnych forach, ale mam nadzieję, że Wy mi pomożecie. Po prostu jak wsadzę w Duala to komp mi piki cały czas i w ogóle nie wstaje... pomocy... :mur: Screen I ustawień biosu... Screen II ustawień biosu... Screen III ustawień biosu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...