Cortezon Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam! Mam problem z wyborem karty graficznej. Wiem, że już powstała cała masa tematów "6600gt czy 9800pro" ale ja mam pytanie odnośnie producentów. Otóż za jakiś czas kumpel wraca z USA i znalazłem 2 dość ciekawe oferty na eBayu właśnie Radka i GeForcea. Ale nie są mi znani producenci tych kart. Może ktoś z was zna ich bliżej i może mi doradzić czy warto. Z góry dzięki :wink: Radeon GeForce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja bym bez zastanawiania kupił GeForce'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ja także. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...