Pinki Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Moze wiecie jak kręci sie ten procek :?: :roll: Jestem ciekaw ile uda sie uzyskac na Gigabyte 8INXP Granite Bay przy chłodzeniu radiatorem Swiftech MCX 4000 Jesli ktos juz krecil tego procka niech napisze czy zwiekszal napiecie, jaka ma temperaturke itd :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 japonce go na 4.4ghz chyba podkrecily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 japonce go na 4.4ghz chyba podkrecily Nom :) Pewnie na azocie, freonie czy kto co lubi :lol: A cio z bardzo dobrym chłodzeniem powietrzem :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a ten temat byl zablokowany!!! jakies walki moderatorow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 japonce go na 4.4ghz chyba podkrecily Nom :) Pewnie na azocie, freonie czy kto co lubi :lol: A cio z bardzo dobrym chłodzeniem powietrzem :?: :roll: Dużo z niego nie wyciągniesz on jest już dostyć wyżyłowany .Jakieś 3.4 może troche więcej powinien pujść . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja na powietrzu wykrecilem tyle ile w podpisie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 3.8GHz to b. ładnie :) jak na powietrze Japońce się nie postarali. 4.4 to wyciągnięto z 2.4 czy 2.6GHz`owego proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja na powietrzu wykrecilem tyle ile w podpisie ! Myślałem ze to juz na WC :oops: Jaki masz cooler :?: Temperature :?: Napiecie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Bardzo chcialbym oficjalnie przeprosic grzesia za to ze odblokowalem ten topic bez konsultacji z nim, zrobilem na prozbe autora ktory poinformowal mnie ze taki topic nie byl jeszcze w zasadzie poruszany i chcialby wymienia csie informacjami z innymi uzytkownikami tegoz p4 Jeszcze raz bardzo przepraszam grzesia, pozdro, berkut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Bardzo chcialbym oficjalnie przeprosic grzesia za to ze odblokowalem ten topic bez konsultacji z nim, zrobilem na prozbe autora ktory poinformowal mnie ze taki topic nie byl jeszcze w zasadzie poruszany i chcialby wymienia csie informacjami z innymi uzytkownikami tegoz p4 Jeszcze raz bardzo przepraszam grzesia, pozdro, berkut Buhahahahaahha LOL ROTFL LOL ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Bardzo chcialbym oficjalnie przeprosic grzesia za to ze odblokowalem ten topic bez konsultacji z nim, zrobilem na prozbe autora ktory poinformowal mnie ze taki topic nie byl jeszcze w zasadzie poruszany i chcialby wymienia csie informacjami z innymi uzytkownikami tegoz p4 Jeszcze raz bardzo przepraszam grzesia, pozdro, berkut Grzesiowi chyba czasem odbija :lol: :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 No bez przesady jak ktoś blokuje jeden topic za drugim to ma prawo się pomylić. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja bym chcial miec wogole taki procek nie mowiac juz o kreceniu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A po co krecic takiego proca??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A po co krecic takiego proca??? :lol: To wciąga :D Zawsze ponad 700MHz wiecej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 wlasnie jak juz ktos raz sprobuje to pozniej nawet 1000 GHZ bedzie mu malo ;) ;) ;) ;) i bedzie chcial krecic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ja na powietrzu wykrecilem tyle ile w podpisie ! Daj jakies wyniki z 3DMark2001SE, Sisoft Sandra 2003 itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 zakrecony, pokrecony, przekrecony..... 4 gHz, masakra.....nie mam pytan... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 heh teraz stary jedzie w delegacje to panowie ebdzie krecenie zmontowalem sobie FC tzn znajomy mi przerobil klime :-) ! wiec bedzie krecenie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...