bobson37 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam, mam problem z neostrada. Obecnie mam 2 modem i dalej mam to samo, co kilka dni trace połączenie, czasami jest tak ze zdarza sie to 4 razy na dzien. Czy ktos wie o co w tym chodzi, czy mozna jakos ty wyeleminowac. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ja mam podobny problem ;/ Tez mi sie dzieje roznie. Jak sie rozlaczy, to musze wyjac wtyczke usb z modemu i czekac na nowa nicjalizacje... Sa jakies pomysly jak zapobiec temu? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adithethe Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 tez tak mialem moze to wam pomoze moj komputer ->wlasciwosci->sprzet->menedzer urzadzen->i tam kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej-> i we wszczystkich glownych koncentratorach usb w zakladce zarzadzanie enargia odznaczyc "zezwalaj komputerowi na wylaczenie tego urzadzenia w celu oszczedzania energi". a jak nie pomoze to albo jakis wirus albo sciagnijcie nowe sterowniki do modemu i plyty glownej chyba tu powinny byc nie pamietam neopomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...