luminat Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Cze Mam karte graficzna GeForce 4 MX 440 64MB DDR Leadtek z wyjsciem TV i nie wiem jakim kablem nalezy go podlaczyc z telewizorem i jaka przejsciowke uzyc do podlaczenia. Za odpowiedz z gory dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Karty nie znam ale prawdopodobnie masz S-VHS (okragle) jazeli masz dentki z serii 40.xx to wchodzisz w zaawansowane ustawinia i w oknie nview ustawiasz np. klonowanie i jako drugi wyswiellacz wybierasz TV. reszty sie domyslisz ;-) potrzebna jest przejsciowka Euro => S-VHS do kupienia na gieldach lub sklepie RTV u mnie gra nie uzywam TV-Tool bo sie wszytko wali powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Tak jest. Zapewne masz wtyczke chinch. Jest potrzebny do tego albo nowszy telewizor z bezposrednim wejsciem video in wlasnie taka wtyczka lub specjalna przejsciowka, SVHS na Euro złącze. koszt około 10zl a efekt piorunujący :D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...