humax5400 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam wszystkich. Mam ogromny dylemat ponieważ chciałem zakupić nokie 6230i ale ktoś mi powiedział ze SE k750i jest o niebo lepszy. Sam już nie wiem co kupić. Do Se k750i bym musiał jeszcze dozbierać troszke. Co myślicie ? A może nie warto pchać tyle kasy w telefon i kupić tańszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Pomimo, ze lubie marke Nokia (nie ukrywam tego), wybralbym SE k750i. Czy o niebo lepszy, to moze trudno stwierdzic, ale imo lepszy. Bo Nokia 6230i, to telefon ktory sie raczej porownuje z SE k700i, przy czym w tym porownaiu Nokia ma ten + ze ma wymienne karty pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 a wiesz moze czy w tym SE K750i można ustawić mp3 jako dzwonek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 oczywiscie, ze mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...