Gasto Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 WITAM ALL Prosze wszystkich posiadaczy płyty ASUS A8V-E DELUXE, oraz proca posadzonego na niej AMD 64bit 3200 Venice 939 o WPIS. Chciałbym sie dowiedzieć ile moge wyciągnąć z tego proca na tej płycie asusa. MOje chłodzenie to Aerocool HT-101 Jr za ponad 100zł, więc z temperaturą nie powinno być problemów. Acha i jeszcze coś, gdzie jest w biosie na tej płycie opcja do podnoszenia napięcia na procu, bo za chiny nie moge jej zlukać ;) pozdro i thx za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 5GHz jak nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TraFicK Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f=70 :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) nikt ci nie powie ile mozesz, dopoki sam nie spróbujesz, zalezy to od tygodnia procka, jakiego masz chlodzenia (AC, WC,FC itd), plyty głównej, pamieci , zasilacza , temperatury otoczenia, pasty na procku i twojej wprawy w podkrecaniu. Jak wiec widzisz jest tak wiele czynnikow ze takiego pytania sie nie zadaje, bo odpowiedź na to pytanie jest trudna. Edytowane 31 Października 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasto Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 LUDZISKA nie piszcie żadnych bobli takich jak np "Trafick" lub "mieciop" bo od razu sie wpienic idzie, zadalem pytanie czytaj powyzej, i chce odpowiedzi, jak nie wiecie co pisac to se darujcie. :mur: poza tym mnie interesuja wyniki ludzi ktorzy posiadaja te plyte i takie procki, a wy tu babulicie o wszystkim i oniczym, ja tu zadna lama nie jestem "mieciop", wiec jak masz te plyte to sie pochwal na ile go podkreciles i wszystko na temat. PISZCIE SWOJE OSIAGI JAKIE MACIE NA TEJ PLYCIE, INETRESUJA MNIE MHZ ;), POZA TYM JESZCZE JEDNO PYTANKO ZADALEM ODNOSNIE NAPIECIA ??? POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 LUDZISKA nie piszcie żadnych bobli takich jak np "Trafick" lub "mieciop" bo od razu sie wpienic idzie, zadalem pytanie czytaj powyzej, i chce odpowiedzi, jak nie wiecie co pisac to se darujcie. :mur: poza tym mnie interesuja wyniki ludzi ktorzy posiadaja te plyte i takie procki, a wy tu babulicie o wszystkim i oniczym, ja tu zadna lama nie jestem "mieciop", wiec jak masz te plyte to sie pochwal na ile go podkreciles i wszystko na temat. PISZCIE SWOJE OSIAGI JAKIE MACIE NA TEJ PLYCIE, INETRESUJA MNIE MHZ ;), POZA TYM JESZCZE JEDNO PYTANKO ZADALEM ODNOSNIE NAPIECIA ??? POZDRO 1729483[/snapback] ty chyba nie zrozumiales o co nam chodzi, nikt ci nie powie ile wykrecisz na jakim napieciu. musisz sam to zrobić. Chcesz wiedziec jak inni kreca na tej plycie tylko twój proc jest inny wiec sam sprobój a nie czekaj na innych :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...