Murdoc113 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Zamieżam ulepszyć nieco mojego kompa. Zestaw końcowy będzie wyglądał tak: Procesor: Sempron 2600+ 64-bit Płyta: Gigabyte GA-K8NS Grafika: Abit Radeon 9550 128MB Dysk: 160GB Western Digital (EIDE) RAM: 512MB 400MHz Kingston Jeszcze dwa napędy CD i DVD, oraz FDD Zastanawiam się czy mój dotychczasowy zasilacz ATX o mocy 300W wystarczy, czy moze powinienem go wymienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jakiej firmy te 300W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc113 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jakiś słabiak, ale niedawno kupiony... firma ALTIS Dokładny opis z opakowania: ALTIS ATX-300PT(EC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 na śmietnik z nim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc113 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 To znaczy, że nie będzie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie wiem. Jakaś firma krzak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyga Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Radził bym ci to zasiłkę wymienic. Zasiłka która obecnie posiadasz nie jest za dobry, firma nie znana lepiej wymień ja bo ona może mieć problemy z twoim sprzetem że by go dobrze doładować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...