farfallina71 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 witam wszystkich, moze ktos mi pomoze w rozwiazaniu problemu - za kazdym razem gdy chcę cos wydrukowac drukarka najpierw drukuje strone kontrolną. Tak chyba nie powinno byc. Myslałam, ze muszę cos zmienic w ustawieniach, ale nie znalazłam tam nic. Denerwuje mnie, ze za kazdym razem po odaleniu sprzętu drukarka "wyrownuje" i drukuje bez sensu tą kontrolną stronę. Mam nadzieję, ze ktos wie co z tym zrobic. Będę niezmiernie wdzięczna za podpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ihelpyou Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Bez względu na to jak bardzo będziesz mi wdzięczna, mogę ci podpowiedzieć co zrobić. Prawdopodobnie nie została ukończona kalibracja. Po tym jak drukarka wypuści stronę testową musisz ją (stronę testową) załadować do skanera i pozwolić drukarce na zeskanowanie. Drukarka przeprowadzi kalibrację i powinno być OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farfallina71 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Bez względu na to jak bardzo będziesz mi wdzięczna, mogę ci podpowiedzieć co zrobić. Prawdopodobnie nie została ukończona kalibracja. Po tym jak drukarka wypuści stronę testową musisz ją (stronę testową) załadować do skanera i pozwolić drukarce na zeskanowanie. Drukarka przeprowadzi kalibrację i powinno być OK. ... coz, rozwiązałam juz ten problem, ale i tak dzięki za odpowiedz. I muszę CI powiedziec, ze owa kalibracja dokonała się z 10 x zanim drukarka stwierdziła, ze juz jest skalibrowana. Skontaktowałam się z on-line support hp i choc wykonywalam wszystko pod ich dyktando to i tak drukarka robila co chciala. Za 11 razem przestala drukowac kontrolkę i do dzis jej nie drukuje. Ten typ tak ma. :mur: :lol2: pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...