Evil Martins Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam!! chce zalozyc w budzie 2 wentyle Arctici 80x80x34.5mm i mam pytanie czy mi sie oplaca umieszcic 2 wiatraczki pod soba tak jak w zdjeciu nizej chodzi mi o to czy oplaca mi sie wsadzic pod ten wentyl jeszcze jeden ?? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jeśli MASZ wetyl to wsadzaj - Arctici są bardzo ciche. Jeśli zaś chcesz kupić dodatkowy - to nie wiem. Podaj jakie masz temperatury, czy cos się grzeje itp. BO zakładanie po to, żeby mieć jest bez sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 procesor od 48 do 52 stopni:) plyta glowna od 24 do 27 stopni:) karta graficzna od 41 do 44 stopni:) a czy oplaca sie wkladac 2 wentyle pod soba te arctici ?? czy bedzie lepszy przeplyw powietrza?? czy jeden wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 1 rada , nie kupuj wiatraka ( jezeli masz to zakladaj ) ale najwazniejsze wytnij te blache za wiatrakiem , bo powietrze ci zatrzymuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 dlaczego Pietia nie kupowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 IMO wytnij tą blache za wentylem zwiększy to przepływ powietrze i wtedy pewnie nie będziesz musiał kupować/zakładać drugiego wentyla. Druga sprawa masz jakiś wentyl z przodu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 zgadzam sie - koniecznie wytnij blache - jak ce razi dziura to zaloz tani metalowy grill :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Dziura też niewiele pomoże. Generalnie - nie kupuj, chyba, że tego za 10 PLN jeśli nie jest to dla Ciebie żaden wydatek. Po prostu sobie sprawdzisz. Ale temperatury masz OK, nie wiem czego chcesz jeszcze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ja na twoim miejscu pomyslalbym o wymianie zasilacza (widze ze masz codegena- brrr- szkoda byloby zeby x800 zszedl z jego powodu) na model z wentylem 120mm. Wtedy nie musisz dokladac wentyla, masz poprawiona cyrkulacje powietrza w obudowie i bezpieczenstwo sprzetu. Uwierz mi ze taka inwestycja sie oplaca. Ostatnio w moim otoczeniu ciagle padaja zasilatory pokroju codegena, tracera itp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil Martins Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 i tak zmieniam wentyl na Delte 350watt:) a nie mam z przodu budy wentyla bo nie mam gdzie zalozyc;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...