luther Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 który procesor bedzie lepszy do oc na tej plycie, venice 3000 czy 3200? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 O co ty pytasz? :mur: Róznica między nimi jest tak mała, że można by odnieść wrażenie, że 3200+ to seryjnie podkręcony 3000+. Jeśli masz kasę to kup 3200+, ale pożyctku zbytniego nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 koleś kupuje DFI a nie ma o OC zielonego pojecia, rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Do O/C najlepszy będzie selektowany 3000+ (bo 3200+ nie widziałem :P). Ale moja propozycja to odpuść to sobie, bo jeszcze coś zepsujesz w sprzęcie za 1000 złotych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 pozatym z ta plyta to nie wiadomo,ja w sumie bylem na nia zdecydowany ale po przeczytaniu tego topiku mam mieszane odczucia ;/ i zastanawiam sie co robic bo wolalbym zostac przy obecnej grafie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luther Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 ja mam podobny dylemat, bo rowniez nie chce wymieniac grafy, bo przekroczy to moj budzet i wydaje mi sie, ze w tej sytuacji ta plyta bedzie najlepsza. skoro mozliwosci oc DFI Lan Party Ut Nf3 Ultra-d sa porownywalne z plytami DFI na nf4 to chyba warto ja kupic, a sataII az tak bardzo nie potrzebuje, na razie i tak mi sie nie przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wydaje mi się, że porpostu nie przyda ci się ta MoBo. Lepiej kup AsRock K8 939Dual-SATA2, która ma AGP i PCI-E, więc jest chyba idealna (pod względem obsługiwanych kart graficznych). A maniakom DFI pewnie przypadnie do gustu Gigabyte GA-K8NS Pro-939, o podobno bardzo dużych możliwościach O/C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luther Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 a co z mozliwosciami oc tego asrocka? koles napisal "Płyta po prostu SUPERANCKA!!!Mam na niej athlona 3000+(1,8GHZ)@3800+(2,4GHZ) bez podnoszenia napięcia" wydaje mi sie ze na Dfi Lan Party Ut Nf3 Ultra-d wyciagnąłbym więcej, ale mogę się mylić. no i co to za chipset ULi M1695? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie wiem co to za chipset, ale ma to co najważniejsze czyli obsługę HTx5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciekkk Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 asrock to jest dno, imho najlepszą płytą 939 i agp jest MSI neo platinum na nforce 3 ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luther Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 faktycznie asrock nie jest najlepszy, ale moze najpierw przeczytaj sobie ten temat http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=149147 i zobacz test tej plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...