HUD Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam! Ostatnio zmieniłem sprzet tak jak w sygnaturce i mam jeszcze swój stary zasilacz Chieteca 1136. Niedługo bede miał miernik więc zobacze jak u niego z napięciami ale w stresie wogle się nie grzeje i z tylnego wiatraczka wylatuje mało ciepłego powietrza. Do mojego konfigu dojdzie zapewne coś z nowych radeonów (x1300/x1600) i dysk SATA do 120GB. Mysle że Chieftec 400/450W powinien być dobry. Dodam że mam do 200zł na ten cel. Czekam na wsze propozycje. Z góry dzieki za wasze odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Chieftec 400/410W jest w tej cenie liderem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Od delty czu może szukać sirtec'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Delta jest lepsza te nowe sirteki są szajskie... DELTA RULEZZZZZzzzZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 No baaaa, ze DELTE :D Bierz ta 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Heh jednoznaczna odpowiedź [;. Poszukam na allegro jakiejś okazji a jak sie nie uda to do zenfista pójde [;. Jeszcze raz dzięki za odpowidzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Podepne się, ponieważ tematów o zasiłkach jest juz dużo a nie chce tworzyć nowego :) Musze kupić jakąś zasiłkę w cenie do ok 60zł. Miałem wczoraj fajną okazję HuntKey BS3000 ale przegrałem aukcje o ....5gr!! :blink: Oto moje propozycje, skomentujcie je: --DELTA cena 45zł. Najpoważniejsza propozycja która zastąpi mój stary, na wykończeniu zasilacz. Nie podoba mi się w niej to, że czasami padają po kilku tyg używania, maja tylko 4 x MOLEX i 6 miechów gwary. --FORTRON cena 59zł. Słaba linia 5v a z tej ssa moja płyta. Dwie mocne 12v, 2 lata gwary. A jak jest z głośnością?? Ona ma chyba wentyl 8cm, ciekawe czy daje sobie radę <_< --FEEL 350w cena 69zł. Najmniej interesująca mnie oferta. Poradźcie co wybrać. Sam nie wiem. Chyba że jakieś inne oferty. Mogę kupić nawet cos używanego ale fajnego :) Edytowane 1 Listopada 2005 przez SABUR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Tylko Delta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja mam DELTE i jestem zachwycony. Co do padania, to jesli zasilka nie padnie po kilku dniach to juz raczej nie padnie wogole :) Ps. Zasada nie tyczy sie Codegenow i innych Tracerow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja mam DELTE i jestem zachwycony. Co do padania, to jesli zasilka nie padnie po kilku dniach to juz raczej nie padnie wogole :) Ps. Zasada nie tyczy sie Codegenow i innych Tracerow :wink: 1732613[/snapback] wiesz, z tym padaniem to różnie jest, czasmi potrafi paść zasilacz zaraz po gwarze i mówię tu o np TAGANACH i itp. Nie da się zagwarantować żę bedzie ZAWSZE chodził ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ja się chyba ubije tak jak ten :mur: :mur: :mur: Q.W.A taka okazja HuntKey. jest do wyrwania :mur: :mur: a ja zamówiłem DELTE :oops: :mur: :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...