DomanR Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Witam! Mam pytanko. Za pomocą pliczku coolbite.reg zaktywowałem sobie zakładkę do podkręcania grafy. Tylko że te wartości są trochę małe. Wczoraj jakoś udało mi się ustawić dużo większe możliwe wartości, ale po restarcie już ich nie było :cry: Czy ktoś wie jak na stałe zrobić większe wartości w tej zakładce do podkręcania? Najlepiej jeśli dałoby się coś zmienić w rejestrze, bo nie chcę instalować jakiś śmiesznych programików do podkręcania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Jest tam też miejsce by zaznaczyć "zastosuj te ustawienia przy starcie systemu" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Wiem, że jest, ale nie zaznaczyłem tego od razu, a teraz wartości do których mogę podkręcić są małe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Już sobie na stałe BIOS'a od grafy zmodyfikowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Tak swoją drogą: wynik nie zgadza się z podpisem - czas go uaktualnić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Tak swoją drogą: wynik nie zgadza się z podpisem - czas go uaktualnić :lol:Mania porownywania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Tak swoją drogą: wynik nie zgadza się z podpisem - czas go uaktualnić :lol:Mania porownywania :lol: Wybaczcie, ale ktoś mi też zwrócił na to uwagę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Wybaczcie, ale ktoś mi też zwrócił na to uwagę :roll:Tu chyba wszyscy maja. powinni usuwac z forum tych bez linkow do 3dmarka, albo chociaz nakladac kary pieniezne. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 :lol: Wiem, wiem... W tym tygodniu uaktualnie, bo muszę jeszcze najlepsze sterowniki dobrać, żeby wycisnąć jak najwięcej :wink: Ale tak na ~6000 można się szykować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A tak na marginesie chciałem zapytać, czy można zrobić osobny projekt z inną konfiguracją na tym samym koncie w Madonion? A może się zrobi automatycznie jako nowy projekt? Chciałbym zachować moje stare wyniki, np. po to żeby sobie porównać z obecnym sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A tak na marginesie chciałem zapytać, czy można zrobić osobny projekt z inną konfiguracją na tym samym koncie w Madonion? A może się zrobi automatycznie jako nowy projekt? Chciałbym zachować moje stare wyniki, np. po to żeby sobie porównać z obecnym sprzętem. ja mam na jednym loginie projekty z 3 komputerow. mozna jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No, można. Już zrobiłem. Po prostu dostaje się nowy numer testu. No więc porównujcie "maniacy porównywania" :lol: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...