nuras_en Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam! Posiadam nagrywarkę z podpisu no i chyba mam z nią problemy. Otóż kiedyś kiedy chciałem nagrać DVD+R z filmami (DivX...) Nic nie stało na przeszkodzie teraz kiedy chcę zrobić taką samą operację tyle, że na innych płytach (innej firmy) ale też na DVD+ w Nero wyskakuję mi taki bład: W obu przypadkach używałem Nero. Sprawdzałem czy to wina płyt ale raz kupiłem jakieś DVD za 1zł a teraz kupiłem trochę lepsze EMTEC'a. Miał może ktoś taki problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Ściągnij sobie najnowszy firmware, kup na próbę jakąś płytę Verbatima i spróbuj jeszcze raz nagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ehh ja miałem podobnie , tylko u mnie nagrywał LG płyty , a teraz się na nie obraził i nie nagra za żadne skarby , kupiłem Verbatimy , nagrywa bez problemu :/. Osobiscie mi to nie przeszkadza po prostu nie kupuje juz płyt LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Bo poza marka plyty trzeba jeszcze patrzec w jakiej tloczni ja wyprodukowano. Dla przykladu: CD-R marki Platinum produkuja 2 tlocznie: Plasmon i CMC Magnetics. Plyty z tej pierwszej nagrywaja sie typowo dla plyt sredniej klasy, natomiast krazki z CMC Magnetics chodza lepiej niz Verbatimy. A jedne i drugie to przeciez Platinum :huh: Nie jest to wiec problem, ze nagrywarka nagle "obrazila sie" na plyty jakiejstam marki. Po prostu trafila Ci sie partia plyt z innej tloczni. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) A więc jakich powinienem szukać... Trochę to brzmi jak jakaś bajka fantasy :wink: EDIT: Firmware pomogło!!! :lol2: Thx dla Mastiff'a Edytowane 5 Listopada 2005 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...