madrider Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Otoz mam taki problem, colin 4 strasznie mi szarpie, komp to duron 1800, 256ramu i karta fx5500 gigabyte. Kiedys pamietam ze na tym kompie szalal na prawie maxymalnych detalach ale cos sie spsulo, wina obarczylem stary juz sys. zainstalowalem swiezutki i ku mojemu zdziwniu gra szarpie nadal :(,nie jest to takie ciagle klatkowanie ale raczej jedno duze co jakis czas i slychac wtedy jak dysk"grzebie".Sterownikow probowalem roznych , na kazdych to samo, wynik w 3d marku taki sam jak byl kiedys. Aha, obinzanie detali nic nei daje. Czy to moze byc wina sp2? czy czego. Nie mam pojecia skad takie zachowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 spróbuj dać więcej pamięci wirtualnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 B ardziej prawdopodobne jest to że SP2 mu przeszkadza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...