Skocz do zawartości
MacieQ84

9200se Zawias

Rekomendowane odpowiedzi

czesc

mam sprawe otoz mam radke 9200se od jakiegos czasu podczas grania znikal obraz ale gra chodzila(komp sie nie zawieszal bo bylo slychac dzwieki z gry przy naciskaniu klawiszy na klawiatuerze), nie dzialo sie to zawsze ale raz na 5 h grania (tez zalezalo od gry), pomyslalem ze zacieplo, zarzucilem wentylka ale nie pomoglo, dzis kumpel powiedzial ze ma g2 gts pro do sprzedania chailem zobaczyc jakie wyniki beda na 3d marku no ale na moim radku zawsze sie wiesza po jaichs 2 minutach.

1. czy radek umiera ? (testowane rozne stery i zawsze to samo)

2. czy oplaca sie wymienic radka9200se 128mb na g2 gts pro 32mb ?

dzieki i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no daj spokuj nie wymieniaj 9200 se na ge force 2 :D zrób formata zainstaluj najnowsze stery i zobacz czy bedzie sie działo to samo jezeli tak no to może karta byc uszkodzona, ale nie koniecznie takie cos moze powodowac procek lub pamiec różnie to bywa.... :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc

mam sprawe otoz mam radke 9200se od jakiegos czasu podczas grania znikal obraz ale gra chodzila(komp sie nie zawieszal bo bylo slychac dzwieki z gry przy naciskaniu klawiszy na klawiatuerze), nie dzialo sie to zawsze ale raz na 5 h grania (tez zalezalo od gry), pomyslalem ze zacieplo, zarzucilem wentylka ale nie pomoglo, dzis kumpel powiedzial ze ma g2 gts pro do sprzedania chailem zobaczyc jakie wyniki beda na 3d marku no ale na moim radku zawsze sie wiesza po jaichs 2 minutach.

1. czy radek umiera ? (testowane rozne stery i zawsze to samo)

2. czy oplaca sie wymienic radka9200se 128mb na g2 gts pro 32mb ?

dzieki i pozdrawiam

1729201[/snapback]

Wylacz wygaszacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi