MacieQ84 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 czesc mam sprawe otoz mam radke 9200se od jakiegos czasu podczas grania znikal obraz ale gra chodzila(komp sie nie zawieszal bo bylo slychac dzwieki z gry przy naciskaniu klawiszy na klawiatuerze), nie dzialo sie to zawsze ale raz na 5 h grania (tez zalezalo od gry), pomyslalem ze zacieplo, zarzucilem wentylka ale nie pomoglo, dzis kumpel powiedzial ze ma g2 gts pro do sprzedania chailem zobaczyc jakie wyniki beda na 3d marku no ale na moim radku zawsze sie wiesza po jaichs 2 minutach. 1. czy radek umiera ? (testowane rozne stery i zawsze to samo) 2. czy oplaca sie wymienic radka9200se 128mb na g2 gts pro 32mb ? dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie no daj spokuj nie wymieniaj 9200 se na ge force 2 :D zrób formata zainstaluj najnowsze stery i zobacz czy bedzie sie działo to samo jezeli tak no to może karta byc uszkodzona, ale nie koniecznie takie cos moze powodowac procek lub pamiec różnie to bywa.... :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 czesc mam sprawe otoz mam radke 9200se od jakiegos czasu podczas grania znikal obraz ale gra chodzila(komp sie nie zawieszal bo bylo slychac dzwieki z gry przy naciskaniu klawiszy na klawiatuerze), nie dzialo sie to zawsze ale raz na 5 h grania (tez zalezalo od gry), pomyslalem ze zacieplo, zarzucilem wentylka ale nie pomoglo, dzis kumpel powiedzial ze ma g2 gts pro do sprzedania chailem zobaczyc jakie wyniki beda na 3d marku no ale na moim radku zawsze sie wiesza po jaichs 2 minutach. 1. czy radek umiera ? (testowane rozne stery i zawsze to samo) 2. czy oplaca sie wymienic radka9200se 128mb na g2 gts pro 32mb ? dzieki i pozdrawiam 1729201[/snapback] Wylacz wygaszacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avik01 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 opwiem ci ze raczej twoj radek umarl.. jak twoj radeon ma problemy na grach 3d to w wiekszosci przypatkach juz nie da rady.. ja mialem tez radka 9200 se i mialem podobie ;) a jak niemoze przejsc 3dmarka to raczej padl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieQ84 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 mam tego geforce, jak tylko sciagne stery to zobacze czy na tym caly 3dmark przeleci jak sie uda to ewidentnie bedzie wina rafy a nie zadnego innego elementu. dowcipnis czy malo inteligentny ? Wylacz wygaszacz 1730178[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...