tom1234 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Witam, Zobaczcie sobie galerie! Ten RTS zapowiada się bardzo ciekawie...Macie jakieś inne informacje o tym? Galeria Edytowane 31 Października 2005 przez FoRcEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Właśnie, zobaczcie. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8818&a=1 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) a tutaj filmik http://www.3dgamers.com/dlselect/games/joi...x_xvid.avi.html i aby nie bylo watpliwosci - Ageia PhysX ;) Edytowane 12 Lipca 2006 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ...a tutaj demko. :smile2: http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=11115 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) demko prezentuje się bardzo fajnie, myślę, że miłośnicy RTSów będą mieli fajną zabawę, ja niestety do nich nie należę i odpuszczę sobie ten tytuł w 1280x800 AAx4 i wszystkim na max na moim sprzęcie w przypadku ukazania dwóch statków w doku podczas przewijania mapy jest odczuwalny brak płynności, ale to w końcu RTS B) w pozostałych miejscach jest ok dokładnie ta plansza jest w demie: Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 @kucyk Mam takie pytko: czy w opcjach graficznych jest możliwość ustawiania shaderów (np na starsze albo przynajmniej 'low') ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 tak wyglądają opcje graficzne: aha, zapomniałem wspomineć, że gra wspiera system AGEIA :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 AGEJA?! NA screenach to mi przypomian mieszanke jakiejs takycznej strzelanki, rtsa i Bog wie czego ;]. Prezentuje sie ladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 tak tak AGEIA, jak się dobrze posmaruje to i saper w windows vista będzie wspierał ten system :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 tak tak AGEIA, jak się dobrze posmaruje to i saper w windows vista będzie wspierał ten system :D :lol2: :lol2: Tekst mnie zdjął i bardzo poprawił humor ;). A tak poza tym dzieki za screena ;). Moge sciagać, wezme tylko shading detail na basic a shadow ofh i ogólnie na low. Zobacze jak to mi pójdzie :lol:. Jeszcze raz thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Swietna gra. tzn demo :) pierwsza misja to nic szczegolnego, ale druga juz pokazuje czego mozna sie spodziewac. pierwsze skojarzenie to stary Desert Strike :D graficznie imho bardzo dobra, szkoda ze w demie nie dziala PhysX, bo bedzie to wygladac jeszcze lepiej. swietnie zrobione jednostki. nie ma produkcji jako takiej, mamy ograniczona ilosc jednostek na starcie, a potem ograniczone fundusze na zakup nowych, tak wiec jest ciezko i przyjemnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Coś temat umarł mimo tego, że jest to wg mnie jedna z najlepszych gier typu RTS. Bardzo ładna grafika i no emocjonująca akcja. Narazie pograłem tylko 2 misje ale i tak już można trochę zobaczyć. Jedynym minusem jest oczywiście optymalizacja. Mieszałem z ustawieniami graficznymi i bardzo ciężko jest uzyskać dodatkowe fps, a są momenty, że gra mocno zwalnia. Widać sprzęt z podpisu nadaje się do płynnego odpalania pasjansa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) aha, zapomniałem wspomineć, że gra wspiera system AGEIA :blink: :lol: tak tak AGEIA, jak się dobrze posmaruje to i saper w windows vista będzie wspierał ten system :D What a balls :lol:. Jasne, jeszcze AGEIA w SLI, bo 1 nie wyrabia :lol2:. AGEIA umrze szybciej niż Codeshity. A tak na poważnie, to zapowiada się nieźle, o ile nic nie zepsują... Edytowane 16 Września 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Już zassysam demko - właśnie takich klimatów szukałem... Company of Heroes jest świetne, ale temat II WŚ już mi się przejadł, więć szukam dobrego RTS'a we współczesnych realiach :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Lepsze niż C&C ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Lepsze niż C&C ? :)wg mnie TAK. taki typ rts mi sie podoba, bez stawiania budynków itp. Szkoda tylko tej optymalizacji :/ a raczej jej brak Edytowane 16 Września 2006 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Czy komuś się ta gra gryzie z utorrentem, albo NODem32? Aby ją zainstalować musiałem odinstalować NOD32, z kolei utorrent gada, że nie może zapisać "resume file", patrze na C:\ a tam 4GB wolnego, więc nie wiem o co mu chodzi? Jak ją włączam z NOD32 i utorrentem chodzącym to komputer za kilka chwil się zawiesza i tylko twardy reset pomaga. Wyłączyłem foldery gry i utorrenta i działa ;) Edytowane 23 Września 2006 przez Xanagaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Moglibyście dać screeny albo filmiki z samego gameplay'a? Screeny ze stronki są ładne ale o co chodzi w samej grze? Jak się w to gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 A ja se odkopie temat :D Jakieś dwa miesiące temu (!) wysłałem sms'a do programu Playbox w ITV (niedziela po połundiu). Nastepnego dnia w poniedziałek dostaje sms'a, ze wygrałem grę i ze mam wysłać im swoje dane. Oczywiście wysłałem, pisali również że gra zostanie wysłana w przeciagu dwóch tygodni. Oczywiście kompletnie o tym zapomniałem, tymbardziej ze dwa tygodnie minęły a tu ani słychu ani widu. A tutaj, dzień przed mikołajkami, dostaje paczkę :D from ITV :D A w niej co? Joint Task Force :D W sumei sie ucieszyłem, bo gra mi sie podobała z recek, aczkolwiek troche zawodu jest, bo mogło to by być Company of Heroes, Heroes V albo cos jeszcze innego :) Ale darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda :D Ciesze sie strasznie bo to moja PIERWSZA wygrana w życiu (nie licząc głupich dwóch biletów na "Pokemona" z 6 lat temu...), także nie jedźcie po mnie :D Musiałem sie pochwalic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...