mortigan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Mam problem, postaram się opisać go jak najdokładniej. Kupiłem sobie nowy dysk, lata jak marzenie, jest znacznie szybszy i więkrzy. Tradycyjnie podzieliłem go na partycje sformatowałem i zainstalowałem windows xp sp1. Pograłem sobie troche i wszystko było w porządku, ale gdy spróbowałem włączyć jakikolwiek film lub teledysk windows sie wiesza i nie pozwala nic ze sobą zrobić. Po długich namysłach postanowiłem sprawdzić czy filmy działają w trybie awaryjnym, bez sterów. Co się okazało nie było żadnych problemów, tyle, że w awaryjnym nie ma dźwięku. Postanowiłem odinstalować ster do GeForce 6200 i zadziałał, gdy wgrałem go spowrotem znowu się wieszał. Mam ze 30 filmów i nie moge obejrzeć, a za każdym razem nie będę odinstalowywał karty. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Probowales innych sterownikow? Jakie masz kodeki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortigan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Próbowałem sterownika 77.77 i 78.01, na obu nie działa. Kodeki to codec pack codecs 6026_all in 1, FFDshow 20051027 , odpalałem na wielu odtwarzaczach. Wydaje mi się (prolem stwarza takie pozory) jakby wina leżała po stronie jakiejś opcji w sterowniku, ale się na tym nie znam i nie wiem co to może być. Edytowane 1 Listopada 2005 przez mortigan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 To zainstaluj najnowsze sterowniki jakie są i usun te wszystkie kodeki i zainstaluj sobie ACE mega codec pack w jednym pliku instalacyjnym masz 50 kodeków mam je i nie mam znimi zadnych problemów a filmy pieknie smigają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortigan Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Zainstalowałem Service Pack 2 i działa poprawnie... szkoda, ze to wymaga tego syfu.. serdecznie go nienawidze.. ale cóż, lepiej mieć coś czego nie lubisz niż pożegnać się z filmami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Nie przesadzasz troszke? Dlaczego tak nie napidzisz SP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Bo: 1. za dużo zajmuje, 2. trzeba instalować, 3. wytwór Microsoftu, 4. pr0 user czegoś takiego nie potrzebuje, 5. blokowane są pop-upy, 6. nowy niepotrzebny firewall, 7. centrum zabezpieczeń, 8. programy nie działają, 9. gry nie działają, (...) Jeszcze wymieniać :?: :P Mam nadzieję, że załapaliście ironię w tym poście. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Zapomniałeś o najwazniejszym. (...) 156. Bo usuwa z ekranu bootowania wersje systemu(He/Pro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Hmmm moze i macie racje, ale mając SP2 zainstalowany, mozna szpanowac nim w podpisie... ;] a to juz jest spory plus ;] pozdro sgj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...