cudak10 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Mam trochę głupie pytanie. Przegladałem oferty pamięci w sklepie internetowym i coraz więcej jest pamięci DDR2. Są jakies plyty główne obsługujące tą pamięć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminate_bot Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Mam trochę głupie pytanie. Przegladałem oferty pamięci w sklepie internetowym i coraz więcej jest pamięci DDR2. Są jakies plyty główne obsługujące tą pamięć?? 1729376[/snapback] :mur: :mur: :mur: Nie chce być chamski, ale czy ktoś kupiłby twoim zdaniem takie pamięci tylko poto, żeby sobie breloczek zrobić? Żeby nie było - tu masz linka przykładowego - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69023572 . Następnym razem zerknij sobie choćby na allegro :wink: Pozdr. PS. Pisze się TĘ pamięć a nie tą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Mam trochę głupie pytanie. Przegladałem oferty pamięci w sklepie internetowym i coraz więcej jest pamięci DDR2. Są jakies plyty główne obsługujące tą pamięć?? 1729376[/snapback] Gościu skąd ty sie urwałeś :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...