kubolo Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Mam nowe pamieci 2x512 Patriot SL -Bardzo częste restarty, jak pojdzie jeden to nastepnie trzy po kolei -nie da sie uruchomic 3d marka- albo jakies bledy, albo czarny ekran -full bledow w memtescie, nie da sie nawet normalnie wylaczyc programu bo ciagle bledy -po restarcie pokazuje sie np ze odzyskal jakis plik z rejestru, blad numer 15, itd... co mam zrobic, temp proca po zamontowaniu nowego wentylatora TT Silentboosta wynosi bez stresu nadmiernego: 43. co robic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 wyglada na uszkodzone pamiatki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Żądaj nowych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jak mem test bledy wypuwa to jest oczywiste ze sa uszkodzone i tzreba je isc zareklamowac jak najszybciej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Qomi Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 1. spróbuj jeszcze zwiększyć napięcie 2. może zbyt rygorystyczne timmingi dałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 timingi zmienialem tylka z 2,5-3-3-8 na 2,5-3-3-6 ale pozniej zmienilem i nic napiecia nie bede zmienial bo nie kupilem pamieci ktore maja dzialac jak sie zwiekszy napiecie- bez sensy sprobuje je wyminic, ale powiedza mi, że zepsulem je wkladajac:( ehh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) (...) zepsulem je wkladajac:( ehh... 1730160[/snapback] gadanie "znawców" z komputerowego. niech ci udowodnią ze zepsułeś wkładając, może włożyłeś do góry nogami ? :blink: nie mają prawa ci odmówić przyjęcia towaru jeśli jest objęty gwarancją, dopiero serwis producenta może stwierdzić czy ty zepsułeś czy sie samo zepsuło. walcz o swoje ! :D EDIT: sorki, nie doczytałem że dopiero bedziesz szedł wymienić, myślałem że już byłeś i ci tak powiedzieli, ale jak ci będą tak gadać to wlacz o swoje :D na tych kingostonach z podpisu nie miałeś żadnych problemów ? Edytowane 31 Października 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 na kingstonach wszystko w jak najlepszym porzadku, zero bledow w memtescie, komp dziala ok jeszcze jednego nie wiem, boje sie ze popsulem:( : mialem podkrecone timingi na starych pamieciach, chodzily na 2-2-2-6 :) zapomnialem zmienic ustawien, wlozylem nowe pamiatki o ktorych mowa, no i wtedy byly bledy. zanim sie zorientowalem wyskoczylo ok 8 bledow, bledow krytycznych, bylo 8 restartow. potem zmienilem timingi na auto. i pytanie: czy od tego, że chodzily na tak niskich timingach przez jakis czas, mogly sie popsuc??? dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...