Skocz do zawartości
kubolo

Same Bledy - Nowe Pamieci, Nowy Cooler

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nowe pamieci 2x512 Patriot SL

-Bardzo częste restarty, jak pojdzie jeden to nastepnie trzy po kolei

-nie da sie uruchomic 3d marka- albo jakies bledy, albo czarny ekran

-full bledow w memtescie, nie da sie nawet normalnie wylaczyc programu bo ciagle bledy

-po restarcie pokazuje sie np ze odzyskal jakis plik z rejestru, blad numer 15, itd...

co mam zrobic, temp proca po zamontowaniu nowego wentylatora TT Silentboosta wynosi bez stresu nadmiernego: 43.

co robic??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) zepsulem je wkladajac:( ehh...

1730160[/snapback]

gadanie "znawców" z komputerowego. niech ci udowodnią ze zepsułeś wkładając, może włożyłeś do góry nogami ? :blink: nie mają prawa ci odmówić przyjęcia towaru jeśli jest objęty gwarancją, dopiero serwis producenta może stwierdzić czy ty zepsułeś czy sie samo zepsuło. walcz o swoje ! :D

EDIT:

sorki, nie doczytałem że dopiero bedziesz szedł wymienić, myślałem że już byłeś i ci tak powiedzieli, ale jak ci będą tak gadać to wlacz o swoje :D na tych kingostonach z podpisu nie miałeś żadnych problemów ?

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na kingstonach wszystko w jak najlepszym porzadku, zero bledow w memtescie, komp dziala ok

jeszcze jednego nie wiem, boje sie ze popsulem:( :

mialem podkrecone timingi na starych pamieciach, chodzily na 2-2-2-6 :)

zapomnialem zmienic ustawien, wlozylem nowe pamiatki o ktorych mowa, no i wtedy byly bledy. zanim sie zorientowalem wyskoczylo ok 8 bledow, bledow krytycznych, bylo 8 restartow. potem zmienilem timingi na auto. i pytanie:

czy od tego, że chodzily na tak niskich timingach przez jakis czas, mogly sie popsuc??? dziex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi