Dyferencjal Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam Co myślicie o tym layoucie ? http://hydral.com.pl/pyro/Sch2/lay.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie mam nic do zarzucenia oprócz "witamy na oficjalnej stronie internetowej" - mam dziwne wrażenie że tam jest "witamu na oficialnei stronie internetowei". Pisz to kapitalikami, albo zrób jakieś mieszanie (xor/or etc) dla liter żeby ogonki było widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie mam nic do zarzucenia oprócz "witamy na oficjalnej stronie internetowej" - mam dziwne wrażenie że tam jest "witamu na oficialnei stronie internetowei". 1729552[/snapback] Tez mi sie tak wydaje. A moze tam naprawde jest "witamu na oficialnei stronie internetowei" :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie mam nic do zarzucenia oprócz "witamy na oficjalnej stronie internetowej" - mam dziwne wrażenie że tam jest "witamu na oficialnei stronie internetowei"Dokladnie. Reszta full wypasik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 nie mam nic do zarzucenia oprocz slabej oprawy graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Może być, ale popraw rzeczywiście ten napis. Wyodrębnij go z tła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 śajkoś tak dziwnie szablonowo mi to wygląda... kumpel ma podobną stronę... za dużo falistości imho. Czy to szkoła morska jakaś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Heheh do której klasy chodzisz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 No jak tak ma wyglądać strona mojej szkoly to dziekuje :( Troche za smutno i zbyt "oficjalnie" --> przecież w 13 jest smiesznie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 może być... btw. to by podnieść średnią ocen ?? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...