Overclocker Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Ewentualnie pomysl jeszcze nad tansza wersja DFI Lanparty NF4-D. Za mniejsza kase po banalnych modach bedziesz mial Ultre, a nawet SLI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Co do modów - czy to jest w prosty sposób odwracalne - chodzi oczywiście o gwarancje - czy nie ma obawy ze taka modyfikacja zostanie jednak wykryta a przez to ew zanegowana gwarancja? Co do sieciówki - jak sądze to ze obecnie są one Gigabit niewiele nam daje - moze lepsze samopoczucie ale czy coś więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Co do modów - czy to jest w prosty sposób odwracalne - chodzi oczywiście o gwarancje - czy nie ma obawy ze taka modyfikacja zostanie jednak wykryta a przez to ew zanegowana gwarancja? 1732334[/snapback] Link do MOD'a Jeśli zrobisz to lakierem przewodzącym lub ołówkiem to jest to odwracalne bez śladu ingerencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti155 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Czy na DFI nf4 Infinity można automatycznie regulować obroty wentyla ze względu na temperaturę procka(coś jak Q Fan w Asusach)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti155 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Jest mozliwość zmodowania płyty na nF 4 Ultra? Edytowane 2 Listopada 2005 przez matti155 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Jest mozliwość zmodowania płyty na nF 4 Ultra? 1733220[/snapback] A czytałeś mój poprzednik post w którym umieszczony był link? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ja już zgłupiałem... Nie wiem co wybrać - DFI NF4 Infinity czy za dopłatą 170zł LanParty Ultra-D? Ewentualnie LanParty NF4-D za dopłatą 110zł? Tylko te 3 płyty pozostały do wyboru.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emperator Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Co mam brać ASUS A8N-E za 400 zł.( w pobliskim sklepie) czy DFI Infinity(only net) Luudzie bardzo zachwalajątego Asusa. Już sam nie wiem co wybrać. Bardziej podchodziłby mi ten ASUS, a wiadomo pewny serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ciekawe że nikt jeszcze nie wspomniał nawet o ASRocku 939 Dual SATA2. Płytka tania i nawet dość OC friendly. @Emperor Skoro bardziej podchodzi Ci ASUS to go weź. DFI to płyty dla pasjonatów, podobnie jak ABIT kiedyś (teraz troszkę też, ale jest mniej problemowy). Jeśli nie maz ochoty albo czasu żeby bawi się opcjami wyciskająć ostanie poty ze sprzętu to kupowanie DFI IMO nie ma sensu, bo stabilność można mieć na innych płytach i taniej. Ale to moje zdanie. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Dokładnie ajsi ma racje jak masz selekta to mozesz wziaśc Asroka za smieszne pieniadze i jeszcze grafe na AGP wykozystasz bo ma port AGP i PCI-express :D albo jest jeszcze taki Biostar na nforce 4 też ma PCI-e i AGP i HTT 330 na nim wyciągneli :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 A ja mam dylemat dośc chyba prosty ;) Czy DFI LanParty UT nF4 Ultra-D czy Abit AN8? Płyta ma głównie służyc do kręcenia procka itp. Ewentualnie jakas inna w tej cenie(koło 500PLN)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 A ja mam dylemat dośc chyba prosty ;) Czy DFI LanParty UT nF4 Ultra-D czy Abit AN8? Płyta ma głównie służyc do kręcenia procka itp. Ewentualnie jakas inna w tej cenie(koło 500PLN)? 1735320[/snapback] DFI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...